Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Fashion Week… Με την δική μου ματιά

Fashion Week… Με την δική μου ματιά

Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, βρέθηκα στην εβδομάδα μόδας! Πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο στις 31/10/21 μέχρι και τις 06/11/21 όπου και ολοκληρώθηκε. 

Αυτή την φορά ωστόσο, δεν πήρα μέρος σε κάποιο ντεφιλέ, ούτε παρακολούθησα κάποιο show ως καλεσμένη της Fashion Week. Αυτή την φορά, παρευρέθηκα ως σύμβουλος marketing της KYANA, της εταιρίας με τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών. 

Η επιτυχία όταν κάτι διαδραματίζεται ζωντανά.. έχει άλλη δυναμική

Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω σχεδόν όλα τα shows! Να βρεθώ από κοντά με πολλούς σχεδιαστές και να μιλήσω με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου. 

Ήταν μεγάλη η χαρά, διότι η εβδομάδα μόδας όπως όλοι ξέρουμε είχε σταματήσει να υπάρχει τον τελευταίο καιρό με τον παραδοσιακό τρόπο. Λόγω του covid, η Fashion Week πραγματοποιούταν μόνο μέσω Internet. Βέβαια ήταν κάτι που είχε θορυβήσει όλους εμάς του χώρου. Ο παλμός και η αίσθηση είναι τελείως διαφορετικοί όταν υπάρχει ζωντανό κοινό που παρακολουθεί αλλά και που χειροκροτεί. 

Επίσης η επιτυχία όταν κάτι διαδραματίζεται ζωντανά.. έχει άλλη δυναμική. 

Το Ζάππειο είναι χώρος- παράδοση για την εβδομάδα μόδας λόγω της ιστορίας αλλά και της χωρητικότητας του. 

Η Fashion Week άνοιξε τις πόρτες του την Κυριακή 31/10 με πρώτο show της Afroditi Hera, συνέχισε με την ανδρική μόδα του ο Γιαννέτος,  ακολούθησε η Kathy Heyndels και έκλεισε η Christina Zafeiriou. 

H KYANA υποστηρικτής της ομορφιάς και της μόδας

H KYANA ως υποστηρικτής της ομορφιάς και της μόδας προϋπάντησε τους καλεσμένους των σχεδιαστών στο φουαγιέ. Στην συνέχεια, τους δώρισε προϊόντα από τις σειρές Προϊόντων της. Κατάφερέ έτσι με την δική της πινελιά να προσδώσει λίγο παραπάνω αίγλη σε αυτής της διοργάνωσης. 

Ο μήνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο! Βρήκε τους πάντες πολύ ικανοποιημένους! Ξεκινώντας από τον ερχομό των καλεσμένων αλλά και από τα θετικά σχόλια που απέσπασαν οι δημιουργίες των σχεδιαστών. 

Οι ομάδες του Φρέντυ Καλομπράτσου και του Διαμαντόπουλου έκαναν τα μοντέλα ακόμα πιο καλλονές!
Έτσι, βγήκαν με τεράστια αυτοπεποίθηση στα επόμενα shows που ήταν και τα εξής: 

Forel by Vassilis Zoulias, Desmira by Miraraki, Olga Karaververi, Valtadoros και Tassos Mitropoulos. 

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων τίμησαν τα shows των σχεδιαστών, αλλά και φωτογραφήθηκαν στο banner της KYANA μαζί με τον πρόεδρο της εταιρίας, τον Γιάννη Βασιλειάδη,  που μας τίμησε με την παρουσία του ερχόμενος από την Θεσσαλονίκη. 

Οι νέοι σχεδιαστές

Η προτελευταία ημέρα ξεκίνησε, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους σχεδιαστές να δείξουν τις δημιουργίες τους στο περιστύλιο, ακολουθώντας αμέσως μετά οι: Karamanea Fashion school,  τα βραβεία των νέων σχεδιαστών, συγκλόνισε η Irene Angelopoulos και η Juicy Couture και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η Peace & Chaos και η Bold by Angelique. 

Η καταπληκτική ομάδα της AXDW και της Τόνιας Φουσέκη, έκαναν τα πάντα ώστε να πάνε όλα ρολόι. Παρόλο που υπήρχε αρκετή κούραση και άγχος.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω πόσο σωστά τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid. Σε όλες τις εισόδους υπήρχε το κατάλληλο προσωπικό για να ελέγχει. 

Ένας άλλος αέρας από τα παλιά…

Αυτό που εμένα χαροποίησε λίγο παραπάνω είναι, ότι ενώ είδα όμορφα, πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα να παίρνουν μέρος, συνάντησα και μοντέλα που είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους κάποια χρόνια πριν όπως:
Την Έστερ Μαστρογιάννη, Όλγα Κυπριώτου, Αναστασία Περράκη(στο show του Βασίλη Zούλια και Περικλή Κονδυλάτου), την Στέλλα Γιαμπουρά, Βικτώρια Καρυδά αλλά και τους Μάνο Πανταζή, Κώστα Γκρέκα, Γιώργο Καβακάκη, που έδωσαν έναν διαφορετικό «αέρα» με το περπάτημα και την ενέργεια τους. 

Κλείνοντας, θα αναφέρω πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τέτοιες «γιορτές μόδας» σε τέτοιους δύσκολους καιρούς! Και θα επιβραβεύσω την KYANA μιας και η απόφαση της ήταν ακαριαία και κάθετη ως προς την συμμετοχή της.

Από εμένα, συγχαρητήρια σε όλους και αναμένω τα επόμενα!!!

Στο περίπτερο της KYANA παρευρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν σημαντικοί φίλοι του χώρου της μόδας… ενδεικτικά ονόματα… Νάιρα Αλεξοπούλου, Ορέστης Τσανγκ, Διονύσης Πυρομάλλης, Shaya Hansen, Έλσα Τόλη, Τόνια Φουσέκη… και άλλοι πολλοί!

Άντζελα Ευριπίδη – Δημήτρης Κακλιάς

Περισσότερα σχετικά μπορείτε να δείτε στο www.dimitriskaklias.gr στο facebook ή στο Instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Τα μαλλιά σας είναι το στέμμα σας και ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να έχετε τα μαλλιά, που ονειρεύεστε και βλέπετε τόσο καιρό στα περιοδικά; Φυσικά, η απάντηση ακούει στο όνομα της κερατίνης ΚΥΑΝΑ, η οποία υπόσχεται από την αρχή θεαματικά αποτελέσματα. Παραδεχτείτε το! Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι προνόμιο λίγο γυναικών και εσείς θα είστε από αυτές.

Βούρτσα μαλλιών – Επενδύστε σε εργαλεία υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά σας!

Σκεφτείτε τα μαλλιά σας σαν την επιδερμίδα σας και επενδύστε σε προϊόντα και εργαλεία hair styling υψηλής ποιότητας. Έτσι, θα διατηρήσουν την υγεία και την λάμψη τους. Επιλέξτε μια επαγγελματική βούρτσα εξειδικευμένη στην απομάκρυνση των κόμπων. Μία βούρτσα, που προστατεύει την δομή της τρίχας και ταυτόχρονα το δέρμα της κεφαλής.

Botox μαλλιών. Τι είναι; – Hair and style tips

Δεν υπάρχει το botox προσώπου μόνο! Η τεχνολογία, μαζί με τις εταιρείες κομμωτικής έχουν κάνει κι αυτές την επανάσταση τους! Έτσι λοιπόν, ήρθε και σε εμάς η θεραπεία botox μαλλιών. Θα αναρωτιέστε όμως τι ακριβώς κάνει. Θα σας τα πω όλα στο νέο μου άρθρο.

Μια γιορτινή μέρα στην Α1 Βόλεϊ LEAGUE γυναικών.

Στα γραφεία της ελληνικής πετοσφαίρισης στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μία γιορτή/παρουσίαση για να τιμήσουν και να δοθούν δώρα στις mvp A1 βόλεϊ league γυναικών. Κρατώντας τα...

Κρητικά Καλλιστεία 2021

Κρητικά Καλλιστεία 2021. Μια υπέροχη διοργάνωση για τον θεσμό, με Χρυσό Χορηγό την KYANA Professional Hair Products.