Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Face framing

Τι είναι αυτό το face frame άραγε;

Είναι η νέα τάση που κυκλοφορεί από τις αρχές του 2020 στο εξωτερικό.

Έχει φορεθεί από πολλές επώνυμες γυναίκες σε πασαρέλες και βραβεία.

Ο κάθε ένας από εμάς τους κομμωτές, οφείλει να εκπαιδεύεται πάνω στην εξέλιξη της μόδας.

Να μην έχει κενά, ούτως ώστε να μπορεί να έχει αυτό το κάτι παραπάνω που ζητάει και βλέπει η πελάτισσα στα social γενικά.

Το face frame λοιπόν, είναι μια διαδικασία τοποθέτησης χρώματος, συνήθως πιο ανοιχτού τόνου, δηλαδή πρώτα το *ξανθό* στο σημείο περιμετρικά του προσώπου, (face frame) δηλαδή στα ελληνικά, κορνίζα προσώπου.

Αυτό όσο απλό δείχνει, τόσο δύσκολο είναι να το πετύχει κάποιος, ο οποίος δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Καλό θα ήτανε πριν το ζητήσετε από κάποιον κομμωτή, να είστε σίγουροι πως γνωρίζει την συγκεκριμένη τεχνική, γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ αρνητικά. 

θα έχει δύο φορές αρνητική επίπτωση, διότι μιλάμε για το σημείο το οποίο είναι αυτό που βλέπουμε καθημερινά και πλέον μας βλέπουν είτε μέσα από βίντεο κλήσεις, είτε μέσα από τα story μας και γενικά τις φωτογραφίες που τραβάμε.

Συμβουλή να εμπιστεύεσαι μόνο τους ειδικούς.

Η συγκεκριμένη τεχνική, είναι αλήθεια, πως εξυπηρέτησε πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες βιάζονται στην καθημερινότητα τους και θέλουν να κάνουν μία υπηρεσία χρώματος γρήγορη, αλλά παράλληλα να είναι μία υπηρεσία που θα αλλάξει τελείως το στυλ τους.

Εγώ λοιπόν, σε κοπέλες οι οποίες έχουν κάνει ένα παλιό balayage, ή σε γυναίκες με απλές κλασσικές ανταύγειες που έχουν κατέβει πλέον, αντί να έκανα μία ανανέωση στις ανταύγειες προτείνω, το face framing. Άρα για να έχεις πάλι το ίδιο αποτέλεσμα, μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου ή την κομμώτρια σου, να σου κάνει μία τεχνική face framing .

Σύμφωνα πάντα με την βάση που έχουμε από κάτω, πρέπει να ενωθούν τα “κομμάτια της” και έτσι σαν αποτέλεσμα να υπάρχει η ανανέωση στο στύλ σου και όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη θα βλέπεις ένα φωτεινότερο πρόσωπο. 

Είναι επίσης μια πολύ ωραία λύση για τις γυναίκες τις οποίες θέλουν να δουν πως θα ήτανε με πιο ανοιχτά μαλλιά. Αυτό, είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή.

Face framing λοιπόν, είναι η νέα μόδα στην τεχνική ξανοίγματος μαλλιών και ήρθε για να μείνει. Η συγκεκριμένη τεχνική, ήρθε για να ανανεώσει το στυλ της κάθε γυναίκας που θέλει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!