Με Extreme hair look, η κόρη του Τζουντ Λο στις Κάννες.

0
1271

Υπήρχε περίπτωση η κόρη του Τζουντ Λο να μην διαπρέψει σε ότι κάνει;
Λίγο το ταλέντο της, λίγο το ότι είναι πανέμορφη και σίγουρα ότι είναι κόρη του Τζουντ Λο, βοήθησαν φτιάχνοντας της, -αν και μόνο 20 χρονών-, καριέρα και ως ηθοποιός αλλά και ως μοντέλο.

Η Άιρις Λο, ήταν μια από τις παρουσίες που μάγεψε τα πλήθη στις Κάννες, τόσο με την ιδιαίτερη, ανατρεπτική ομορφιά της, όσο και με το υπέροχο φόρεμα της.

Η Άιρις επέλεξε για τη συγκεκριμένη βραδιά, ένα λευκό Dior φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ που έμοιαζε σαν να βγήκε από παραμύθι.

Ξωτικό ή νεράιδα; Ότι και να σας θυμίζει, το σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει καθόλου με το όμορφο κοριτσάκι με τα καστανά μαλλιά, που ήταν πριν λίγους μήνες.

Η ίδια σχολιάζει για τα ξυρισμένα μαλλιά της ότι, αυτή της η επιλογή, της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της και ριζικά την εξωτερική της εμφάνιση.

Αν και περίμενε πως και πως να της ζητηθεί ένα τέτοιο λουκ σε κάποιους από τους ρόλους που είχε, η ίδια είπε ότι βλέποντας ότι δεν γινόταν, επέλεξε να το κάνει απλά μόνη της.

«Περίμενα με αγωνία να μου ζητήσουν να κάνω κάτι τέτοιο για τον ρόλο μου στη σειρά “Pisto” που σχεδόν απογοητεύτηκα όταν τελικά δεν χρειάστηκε. Βέβαια, το έκανα μόνη μου, οπότε όλα καλά», ανέφερε, χαμογελώντας για την επιλογή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ