Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εσύ, θέλω να με αποκαλείς με το μικρό μου… Ελισσάβετ!

Είμαι η Ελισσάβετ Δελάνδρια αλλά εσύ θέλω να με αποκαλείς με το μικρό μου… Ελισσάβετ!

Είμαι η Ελισσάβετ λοιπόν και έχω έναν και μοναδικό στόχο!
Να δημιουργήσω έναν πιο όμορφο κόσμο!

Εσύ, θέλω να με αποκαλείς με το μικρό μου… Ελισσάβετ!
Εσύ, θέλω να με αποκαλείς με το μικρό μου… Ελισσάβετ!


Ξέρω, μοιάζει μεγάλος και άπιαστος στόχος.
Μοιάζει μακρινός και δύσκολος.
Όμως σε πληροφορώ εγώ μπορώ και τον πετυχαίνω κάθε μέρα!

Δεν έχω γνωστούς, ούτε κονέ σε περίοπτες θέσεις!

Έχω όμως τη γνώση, τη διάθεση και αγαπώ πολύ αυτό που κάνω!
Μαγική πετυχημένη συνταγή σαν το 4,3,2,1 του πιο πετυχημένου σιμιγδαλένιου χαλβά!😂🤣

Μου αρέσει πολύ να δημιουργώ, να επικοινωνώ και να μεταδίδω τη γνώση! 

Όλα αυτά μου αρέσει να τα συνδυάζω με το χιούμορ που δεν μπορώ να μη το εντάξω σε κάθε ενότητα της ζωής μου.

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά και να δούμε πως μου συμβαίνουν καθημερινά όλα αυτά που μου αρέσουν!

Δημιουργώ και επικοινωνώ στα κομμωτήρια MISEL GROUP SALONS με τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Με ξαμολάνε ελεύθερη να δημιουργήσω δίχως καταπίεση.
Δε μου χαλάνε ποτέ χατίρι και ξέρεις γιατί;
Γιατί δεν τους χαλάω ούτε κι εγώ!
Το μόνο που μου ζητάνε είναι να έχουν όμορφα μαλλιά και καλή διάθεση!
Αφού το ίδιο θέλω κι εγώ πως είναι δυνατόν να τους χαλάσω χατίρι; 

Όση ώρα είμαστε μαζί, μου αρέσει να τους εξηγώ τι κάνω στα μαλλιά τους και να συμβουλεύω για τη διατήρηση της καλής τους υγείας.
Με ακούν προσεκτικά, κάνουν ερωτήσεις και πολλές φορές εντυπωσιάζονται με πράγματα που τους λέω και ίσως για εμένα θεωρούνται αυτονόητα.

Όταν το συνειδητοποίησα για τα καλά αυτό, κατάλαβα πως και οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται, αλλά και πόσοι ακόμα που βρίσκονται εκεί έξω και ίσως να μη τους συναντήσω ποτέ, χρειάζονται και αυτοί εκπαίδευση, για τη σωστή διατήρηση της υγείας των μαλλιών τους.

Έτσι λοιπόν εδώ και μερικούς μήνες επικοινωνώ και μεταδίδω τη γνώση σε ανθρώπους που θέλουν να φροντίσουν τα μαλλιά τους και όχι μόνο, αλλά ίσως να μην καταφέρουμε να συναντηθούμε ποτέ! 

Μετατρέπω την πληροφορία σε βίντεο και στην σερβίρω έτοιμη στο κανάλι
MISEL GROUP στο YouTube !!! 

Δημιούργησα μία εκπομπή, το “Beauty Blender” με σκοπό όλο και περισσότεροι να φροντίζουν τον εαυτό τους και έτσι ο κόσμος να γίνεται ακόμα πιο όμορφος! 

Τέλος, μεταδίδω τη γνώση στις Σχολές MISEL GROUP MASTERCLASS τα τελευταία 9 χρόνια…

«Πλάθοντας» κάποιους από τους αυριανούς μας συναδέλφους που θα βγουν εκεί έξω φροντίζοντας να τους έχω μεταδώσει το μικρόβιο της δημιουργίας ενός πιο όμορφου κόσμου και θέτοντας γερές βάσεις για το νέο τους ξεκίνημα.
Η εκπαίδευση αρχαρίων είναι ένα πολύ αγαπημένο και ιδιαίτερο κομμάτι που με γεμίζει ευθύνη.
Ευθύνη γιατί ένας άνθρωπος μας εμπιστεύτηκε να τον εκπαιδεύσουμε για να μάθει το επάγγελμα που θα στηρίξει την υπόλοιπη ζωή του. Δεν είναι και λίγο…

Όπως λίγο δεν είναι και το κομμάτι της Μετεκπαίδευσης!


Ένας επαγγελματίας που μπορεί να είναι ιδιοκτήτης ή συνεργάτης κομμωτηρίου μας εμπιστεύεται την επαγγελματική του εξέλιξη.
Τις γραμμές, τις τάσεις και τις τεχνικές χρώματος που θα προτείνει στο πελατολόγιό του με απώτερο σκοπό να το διατηρήσει και φυσικά να το αυξήσει.
Αν και αυτό δεν λέγεται ευθύνη, τότε τι;

Το Hairdressing News

Είναι ένας ακόμα τρόπος να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο και αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο από όλα είναι πως πλέον ο κόσμος θα παίρνει έγκυρη πληροφορία από ειδικούς.
Καταξιωμένοι Experts, ο καθένας στο είδος του από κάθε γωνιά της Ελλάδας έγιναν μία γροθιά και δημιουργήθηκε αυτό το υπέροχο μέσο επικοινωνίας. 


Είμαι η Ελισσάβετ Δελάνδρια και σας καλωσορίζω όλους!!!

#miselgroup #delandria

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελισάβετ έχεις μπει για τα καλά στη ζωή μας!!!!έχεις ζέστη φωνή όμορφη παρουσία ,μεταδοτικότητα!!!!!!με χιουμοριστική διάθεση περνας τα πιο σοβαρα μηνύματα προσφέροντας γνώση!!!!!!!καλη επιτυχία!!!!!!!!

    • Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι πολύ που ο αρχικός μου στόχος υλοποιείται σιγά σιγά και μου το επιβεβαιώνετε με τα όμορφα λόγια σας. Να περνάω δηλαδή την πληροφορία με χιουμοριστική διάθεση. Θέλω να περνάμε καλά μαθαίνοντας πράγματα! Σας ευχαριστώ για όλα!

  2. Κατ αρχήν μόνο και μόνο που σε λένε Ελισαβετ έχεις ένα ακόμα προνόμιο από μένα μπορώ να πω ότι αυτό που σε κανει να ξεχωρίζεις ακόμα πιο πολύ είναι η απίστευτη επικοινωνία σου με το κόσμο όχι κονο συναδέλφους κολλάς αλλά και ανθρώπους εκτός χώρου… εύχομαι να πας όσο πιο ψηλά μπορείς να συνεχίζεις να μας φτιάχνεις τη διάθεση να μη σταματήσεις τα blender γιατί τα δημοσιεύω όλα στις πελάτισσες μου που σε πληροφορώ έχουν αρχίσει να με ρωτάνε και να μου λένε ποια είναι η συννονοματή σου… love your work love your speech keep going ♥️♥️♥️♥️

    • Αγαπημένη μου Ελισάβετ! Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια σου! Είναι τιμή μου να εισπράττω τόση αγάπη από συνάδελφο! Ειλικρινά μου δίνεις πολλή δύναμη και ενέργεια να συνεχίσω. Μέσα από την καρδιά μου Σ’ευχαριστώ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Ρεφλέ στο σπίτι! Πως, τι και γιατί! Q&A

Το Ρεφλέ είναι μία λέξη - τεχνική για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα κομμωτήρια με την οποία έχουν οικειοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Σε τόσο...

Θεραπεία θαύμα σε 9 δευτερόλεπτα, με Miracle Water

Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για το θαυματουργό Miracle Water, την θεραπεία επανόρθωσης και λάμψης, που κάνει θαύματα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα...Σου τα έχω...

Το σωστό λούσιμο! Q&A

Όλοι νομίζουν πως το σωστό λούσιμο είναι μια απλή υπόθεση, μια διαδικασία που την κάνουν από μικρά παιδιά...Πόσοι όμως γνωρίζουν στην πραγματικότητα την διαδικασία...

Γκρι χρώμα μαλλιών χωρίς χημικές εργασίες; Q&A

Τα γκρι μαλλιά περίπου 20 χρόνια πριν ήρθαν στη μόδα και έμειναν.Η ερώτηση όμως, του σημερινού Q&A Beauty Blender, αφορά και την αποφυγή των...

Κοντά μαλλιά & styling. Q&A

Κοντά μαλλιά & styling. Ένα κεφάλαιο που αφορά ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων και ήρθε η ώρα να το φέρουμε ξανά στη μνήμη μας!Τα κοντά...