Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιτέλους περμανάντ!

Φίλες μου καλές,
σήμερα θα μιλήσουμε για την πιο παρεξηγημένη υπηρεσία μέσα σε ένα κομμωτήριο.
Για την υπηρεσία, που μόλις αναφερθούμε εμείς οι κομμωτές, οι γυναίκες βγάζουν αλλεργία.
Ποιά είναι αυτή η υπηρεσία; Η περμανάντ, η οποία, είναι μία διαδικασία που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει μπει στη ζωή των κομμωτών, αλλά ο τρόπος οποίος μπήκε στη ζωή των γυναικών, ήτανε λίγο άναρχος.

Άραγε η περμανάντ είναι τόσο κακή υπηρεσία;

Σε καμία περίπτωση η περμαναντ δεν είναι μια καταστροφική υπηρεσία.
Αυτή η υπηρεσία ήρθε να διευκολύνει τις γυναίκες που έχουν πολύ ίσια μαλλιά , τις γυναίκες που δεν έχουν όγκο στα μαλλιά, αλλά και τις γυναίκες που δεν διατηρείται το χτένισμα τους για όσο θα ήθελαν και θέλουνε να έχουν πάντα ένα στυλ και μια ιδιαίτερη υφή.

Πολλές περιπτώσεις όμως η περμανάντ, βρέθηκε σε λάθος χέρια και τα αποτελέσματα ήτανε όντως ανεπιθύμητα. Από στόμα σε στόμα μαθεύτηκε αυτό και έτσι η συγκεκριμένη διαδικασία έχει κακή φήμη ότι καίει τα μαλλιά.

Η απάντηση όμως, είναι πως η περμανάντ δεν καίει τα μαλλιά, αλλά ο κομμωτής !!!
Ο οποίος δεν έχει κάνει σωστή διάγνωση, δεν έχει επιλέξει το σωστό προϊόν για την διαδικασία και δεν έχει ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες της κάθε εταιρείας.

Πηγαίνοντας λοιπόν στο σήμερα, έχουμε πάρα πολύ ωραία νέα για εσένα που θέλεις να έχεις μαλλιά κυματιστά, μαλλιά σγουρά, μαλλιά Afro … και μέχρι τώρα φοβόσουν την περμανάντ.

Οι εταιρείες με τα χρόνια εξελίξανε όλα τους τα προϊόντα μαζί και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τη περμανάντ, τα οποία έγιναν πιο καλλυντικά για την τρίχα. Επιπρόσθετα η επιστήμη μας δίνει την δυνατότητα μέσα στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε περμανάντ να προσθέτουμε προστατευτικά(plex) (bond), τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν την τρίχα να φθαρεί.

Το συμπέρασμα λοιπόν, είναι, ότι για εσένα που θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά και το σκεφτόσουν τοσο καιρό, καλό είναι να επιλέξεις ένα κομμωτήριο το οποίο χρησιμοποιεί προϊόντα προστασίας των δεσμών (plex).
Έτσι θα έχεις μαλλιά κυματιστά και μαλλιά με όγκο που τόσο πολύ επιθυμείς, χωρίς καμία φθορά.

Μην διστάσεις να ρωτήσεις τον κομμωτή σου, την κομμώτρια σου αν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους προϊόντα. Αξίζεις πάντα το καλύτερο να έχεις στα μαλλιά σου, για αυτό ακόμα και αν σου πουν ότι χρεώνεται έξτρα, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις κάτι παραπάνω, για να έχεις το κεφάλι σου και τα μαλλιά σου ήσυχα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!