Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Επιμήκυνση βλεφαρίδων, είναι ασφαλές;


Τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Όλοι δεν θέλουμε μια καθαρή, όμορφη ψυχή;
Τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια, σίγουρα είναι κάτι που δεν μένει απαρατήρητο. Ακόμα και αν δεν είσαι βαμένη, αν οι βλεφαρίδες σου είναι μακριές, όμορφες και καμπυλωτές, φαίνεσαι αρκετά πιο περιποιημένη.Μάλιστα η ανάγκη για ωραίες βλεφαρίδες ξεκινάει από την αρχαία Αίγυπτο, όπου και έβρισκαν τρόπο να τις βάφουν με φυσικές χρωστικές ουσίες. Και επειδή πλέον μας αρέσει καλώς ή κακώς ή εύκολη λύση, αν δεν είμαστε λάτρεις του βαψίματος, υπάρχει πλέον και η αποτελεσματική λύση επιμήκυνσης και πύκνωσης βλεφαρίδων με τη βοήθεια εξτένσιον βλεφαρίδων. Αυτή η ιδέα προερχεται από την Ασία, έχει διαπρέψει στην Αμερική και εδώ και κάποια χρόνια είναι μόδα και στην Ελλάδα.

Ναι στις τεχνητές βλεφαρίδες;

Η διαδικασία για τοποθέτηση τεχνητών βλεφαριδών είναι σχετικά εύκολη και φυσικά ανώδυνη.
Με ειδική κόλα και με υπομονή- τοποθετούνται πάντα από εξειδικευμένο άτομο,- τρίχα-τρίχα ξεχωριστά πάνω στις φυσικές μας βλεφαρίδες. Σύμφωνα με άτομα που το έχουν κάνει αλλά και ειδικούς οι οποίοι επί χρόνια ασχολούνται με αυτό, η μόνιμη επιμήκυνση ή πύκνωση των φυσικών βλεφαρίδων δεν είναι κάτι που το κάνεις μια φορά και τελειώνει αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει έως και 60 ημέρες. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχεις καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο μηνών βλεφαρίδες όπως στην αρχή, εφόσον σίγουρα κάποιες θα πέφτουν και θα θέλουν ανανέωση. Εαν θα θέλεις βλεφαρίδες συνεχώς περιποιημένες και έντονες, θα πρέπει κάθε μήνα το αργότερο να πηγαίνεις για αντικατάσταση τους.  Άρα πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία καλό είναι να τη γνωρίζεις.

Όλες μας θέλουμε έντονο βλέμα και μεγάλες βλεφαρίδες..πολλές όμως από φόβο μήπως χαλάσουμε και τις φυσικές δικές μας, δεν τολμάμε να κάνουμε αυτή τη μικρή ανανέωση.  Ειδικός σε κέντρο αισθητικής και ομορφιάς στη Γλυφάδα, μας εγγυάται ότι «οι τεχνητές βλεφαρίδες αν έχουν τοποθετηθεί από ειδικό που ξέρει τη δουλειά του, σε καμία περίπτωση δεν θα καταστρέψουν τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Πολλές φορές βλέπουμε λάθος κολλημένες βλεφαρίδες και εκεί ναι ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα και στις αληθινές δικές μας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία ή ανανέωση ομορφιάς δείτε αποτελέσματα σε άλλους που έκαναν τη διαδικασία πριν από εσάς».  
Το καλό είναι ότι ακόμα και αυτό το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί.

Συγκεκριμένα τι γίνεται στην επιμήκυνση βλεφαρίδων;

Οι κοντές και αραιές βλεφαρίδες επιμηκύνονται και πυκνώνουν με τη βοήθεια συνθετικών βλεφαρίδων που φαίνονται φυσικές.

Οι τεχνητές βλεφαρίδες – μεμονωμένες, ανά βλεφαρίδα, τοποθετούνται πάνω στις φυσικές.

Η επιμήκυνση παραμένει στη βλεφαρίδα έως ότου η φυσική βλεφαρίδα πέσει και αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι.

Μάθε τα πάντα για τις βλεφαρίδες σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!