Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Εκπαίδευση: Γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το θέμα και τι σημαίνει εκπαίδευση τελικά;

Εκπαίδευση! Είναι τόσο σημαντική για τη ζωή μας; Για το επάγγελμα μας;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα… Αλλά σήμερα θα μπουν σε μια σειρά!

Από όταν γεννιόμαστε εκπαιδευόμαστε για τα πάντα. Πώς να μιλάμε… πώς να περπατάμε… πώς να ακούμε… πώς να μην κάνουμε του κεφαλιού μας… πώς να διαβάζουμε, γράφουμε, παρατηρούμε, κλπ.

Φυσικά και όλη μας η ζωή είναι μια ατελείωτη πηγή εκπαίδευσης

Όπως είναι η οδήγηση του αυτοκινήτου, όπου στην αρχή ξεκινάς δειλά – δειλά να οδηγείς προσεκτικά και μετά να κάνεις ατελείωτα χιλιόμετρα σε αυτόματο σύστημα (καπνίζεις, τραγουδάς, χορεύεις και μιλάς στο κινητό).

Έτσι είναι και όταν ξεκινάς μαθήματα κομμωτικής

Στην αρχή θα ξεκινήσεις να πιάνεις το πιστολάκι και τη βούρτσα λάθος. Θα παιδεύεσαι να σηκώσεις τους ώμους ψηλά, για να χτενίσεις το πάνω μέρος του κεφαλιού. Θα κανείς πέρασμα βαφής σε 45 λεπτά, για να είσαι σίγουρος ότι έχει περαστεί σωστά παντού. Επίσης θα κουρέψεις σε 1 ώρα και 30 λεπτά και θα έχεις κάνει ανάλυση ολοκλήρου του κεφαλιού, για να μην έχεις αφήσει κάποιο κομμάτι πιο μακρύ.

Βέβαια μετά από αυτό το βασικό στάδιο εκπαίδευσης, αρχίζεις και να κατανοείς τα πάντα.

Έρχεται όμως και το πιο δύσκολο κομμάτι της εκπαίδευσης

Κι αυτό είναι η Μετεκπαίδευση! Το κατεξοχήν σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης σου. Θα ακολουθήσεις την τάση της μόδας ή θα μείνεις ένας πολύ καλός κομμωτής, που θα έχει απλά σωστές βάσεις και θα κάνει μόνο τα …συνηθισμένα;

Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται και με την εκπαίδευση μετέπειτα. Διότι θεωρούν αναγκαίο γι’ αυτούς να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε άλλους. Φυσικά και κάποιοι το κάνουν με τεράστια επιτυχία.

Για να εκπαιδευτείς πρέπει να είσαι ο άνθρωπος που χρειάζεται!
Να έχεις διάθεση και όρεξη ανεξάρτητα από την ηλικία σου.
Να έχεις πάντα τα μάτια σου ανοιχτά και να κάνεις κινήσεις που ίσως άλλοι δεν βλέπουν.
Να βλέπεις μια τεχνική που ίσως θα έρθει στη μόδα κι εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα μπορεί να την κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Τα μαλλιά σας είναι το στέμμα σας και ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να έχετε τα μαλλιά, που ονειρεύεστε και βλέπετε τόσο καιρό στα περιοδικά; Φυσικά, η απάντηση ακούει στο όνομα της κερατίνης ΚΥΑΝΑ, η οποία υπόσχεται από την αρχή θεαματικά αποτελέσματα. Παραδεχτείτε το! Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι προνόμιο λίγο γυναικών και εσείς θα είστε από αυτές.

Βούρτσα μαλλιών – Επενδύστε σε εργαλεία υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά σας!

Σκεφτείτε τα μαλλιά σας σαν την επιδερμίδα σας και επενδύστε σε προϊόντα και εργαλεία hair styling υψηλής ποιότητας. Έτσι, θα διατηρήσουν την υγεία και την λάμψη τους. Επιλέξτε μια επαγγελματική βούρτσα εξειδικευμένη στην απομάκρυνση των κόμπων. Μία βούρτσα, που προστατεύει την δομή της τρίχας και ταυτόχρονα το δέρμα της κεφαλής.

Botox μαλλιών. Τι είναι; – Hair and style tips

Δεν υπάρχει το botox προσώπου μόνο! Η τεχνολογία, μαζί με τις εταιρείες κομμωτικής έχουν κάνει κι αυτές την επανάσταση τους! Έτσι λοιπόν, ήρθε και σε εμάς η θεραπεία botox μαλλιών. Θα αναρωτιέστε όμως τι ακριβώς κάνει. Θα σας τα πω όλα στο νέο μου άρθρο.

Μια γιορτινή μέρα στην Α1 Βόλεϊ LEAGUE γυναικών.

Στα γραφεία της ελληνικής πετοσφαίρισης στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μία γιορτή/παρουσίαση για να τιμήσουν και να δοθούν δώρα στις mvp A1 βόλεϊ league γυναικών. Κρατώντας τα...

Κρητικά Καλλιστεία 2021

Κρητικά Καλλιστεία 2021. Μια υπέροχη διοργάνωση για τον θεσμό, με Χρυσό Χορηγό την KYANA Professional Hair Products.