Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δισεκατομμυριούχος η Ριάνα… και όχι λόγω μουσικής !!!

Την 33χρονη τραγουδίστρια Ριάνα όλοι την ξέρουμε και σχεδόν όλοι την αγαπάμε. Αν και θα περιμέναμε μετά από τόσα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο της μουσικής να είναι πάμπλουτη λόγω αυτού, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία της προέρχεται από άλλες επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Και με τι άλλο ασχολείται η σέξυ Ριάνα;

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς και την έρευνα του Forbes, η σταρ έχει περιουσία 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που την κάνει τη πλουσιότερη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία και τη δεύτερη πίσω από την Όπρα Γουίνφρεϊ στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια προέρχονται από τη σειρά προϊόντων Fenty Beauty, στην οποία κατέχει το 50% και η γενική αξία της εταιρείας είναι 2.8 δις. Επίσης η σταρ, έχει μερίδιο στην εταιρεία εσωρούχων Savage x Fenty- η αξία της οποίας εκτιμάται 270 εκατομμύρια δολάρια- και τέλος έχει κέρδος και από τα εισοδήματά της στο χώρο της μουσικής.

3,4 παιδιά θέλει η Ριάνα

Με αφορμή την επιτυχία της και τον τίτλο της ως δισεκατομμυριούχος, η Ριάνα έδωσε συνέντευξη σχολιάζοντας ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται πολύ για να μην χρειάζεται να εργάζεται στο μέλλον. «Ξέρω ότι θα θέλω να ζω διαφορετικά» είπε προσθέτοντας ότι σε δέκα χρόνια θα είναι πάνω από 42 χρονών και θα έχει 3,4 παιδιά.

Όσον αφορά τη μουσική της καριέρα και το αν είναι στα σκαριά ένα ένατο άλμπουμ η ίδια σχολίασε ότι «Δεν υπάρχουν κανόνες. Δεν υπάρχει φόρμα. Υπάρχει μόνο καλή μουσική και όταν την αισθάνομαι την προσθέτω».

Ρατσιστική συμπεριφορά

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό vogue, η σταρ και επιχειρηματίας Ριάνα μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τη ρατσιστική συμπεριφορά που αντιμετώπισε τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της στο παρελθόν και τη γενική της άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. “Η μητέρα μου ήταν αντιμέτωπη με πρακτικές διακρίσεων όταν μετανάστευσε στη νησιώτικη χώρα της Καραϊβικής από τη Γουιάνα, πρώην βρετανική αποικία στη Νότια Αμερική” είπε συνεχίζοντας ότι “Οι μετανάστες από τη Γουιάνα είναι σαν τους Μεξικανούς των Μπαρμπέιντος. Έτσι καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τους Μεξικανούς ή τους Λατίνους, οι οποίοι υφίστανται διακρίσεις στην Αμερική. Ξέρω πώς αισθάνεσαι όταν έρχεται η υπηρεσία μετανάστευσης στο σπίτι σου μέσα στη νύχτα και βγάζει τους ανθρώπους έξω”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!