Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διαγωνισμοί…

Ταξίδι ή προορισμός;;;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν όσοι κατατάσσονται τελευταίοι σε ένα διαγωνισμό;;;

Σας έχω καλά νέα!!! Ζουν!!!
Γεμάτοι με εμπειρίες, γνωρίζοντας πια νέες τεχνικές σε χτενίσματα, τεχνικές πάνω σε χρώμα και σίγουρα έχοντας μάθει να δουλεύουν σε καλύτερους χρόνους από πριν!!!

Γιατί σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός!!!

Πόσες φορές όταν βλέπετε μια ανακοίνωση για κάποιο νέο διαγωνισμό έχετε πει “αυτά δεν είναι για΄μένα”;
Και όμως…Όση εμπειρία πάνω στη δουλειά και αν έχεις ή δεν έχεις, ότι ηλικία και αν έχεις, το μόνο που έχει σημασία είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

OMC Paris 2007 Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός

Εγώ σήμερα είμαι εδώ για να σου δώσω κάποιες σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τη συμμετοχή σου σε οποιονδήποτε διαγωνισμό..

 Ποια είναι τα βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις  για να λάβεις μέρος:

 1. Να βρείς τα θέματα που σου αρέσουν.

Αν αγαπάς τα κουρέματα υπάρχουν θέματα διαγωνιστικά, εμπορικά (commercial)  αλλά και πρωτοποριακά (progressive),  τα οποία θα μπορούσες να επιλέξεις. Αν αγαπάς πιο πολύ τα χτενίσματα μπορείς να επιλέξεις  συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό με νυφικά χτενίσματα ή και διαγωνιστικά.

Επίσης την επιλογή του θέματος αν  είσαι μπερδεμένος μπορείς να την κάνεις με τη βοήθεια του προπονητή σου. Γιατί η σωστή επιλογή  προπονητή είναι αυτή  πού θα σε πάει ένα βήμα πιο πάνω. Κανένας αθλητής δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό χωρίς προπονητή!!!

2.Πολλές ώρες προπόνηση.

Ένας καλά προετοιμασμένος διαγωνιζόμενος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μέσα από την προπόνηση κατανοείς όλη τη δομή του χτενίσματος  ή του κουρέματος που έχεις επιλέξει και ανταπεξέρχεσαι με μεγαλύτερη σιγουριά την ώρα του διαγωνισμού .

3.Μην αγχώνεσαι!!!

Όσο πιο ήρεμος είσαι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τόσο πιο καλό αποτέλεσμα θα πάρεις!!! Tο άγχος δεν βοηθάει σε τίποτα, παρά μόνο μπλοκάρει το μυαλό σου. 
Και όπως είπαμε και στην αρχή… Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Αν και δεν “χάλασε” κανέναν να ανέβει στο βάθρο για να πάρει το βραβείο του!!! 

OMC HAIRWORLD
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Κερατίνη ή BIOTANIX?

Οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στις θεραπείες λείανσης είναι εδώ. Brazilian keratin (κερατίνη) απέναντι στην νανοτεχνολογία!

Φορμαλδεΰδη vs Keratin treatment

Φορμαλδεΰδη. Τελικά πόσο επικίνδυνη ουσία είναι και που τη συναντάμε; Υπάρχει θεραπεία κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη;

Γνωρίζεις ποιο χαρακτηριστικό σου είναι το 80% της εμφάνισης σου;

Εσύ;; Γνωρίζεις;; Σήμερα θα σου δώσω να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο τα μαλλιά σου είναι το 80% της εμφάνισης σου...

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου...

Κομμωτής vs πελάτισσα! Στιγμές τρέλας!

Θα αντιμετωπίσω καθημερινές καταστάσεις με γέλιο για να μη βάλω τα κλάματα!!😂 Κομμωτής vs πελάτισσα λοιπόν! Πάμε να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και...