Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Behind The Hair/Meet the Chair

Εμείς οι κομμωτές έχουμε πολλά εργαλεία! Θα τολμήσω να πω πάρα πολλά εργαλεία.

Το κάθε ένα από αυτά το χειριζόμαστε για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το κάθε ένα από αυτά το επιλέγουμε ανάλογα με τον τρόπο που δουλεύουμε και σύμφωνα με το τι μας βολεύει.

Συνηθίζουμε όταν διαλέγουμε τα εργαλεία μας να τα πιάνουμε στο χέρι μας και να τσεκάρουμε την εργονομία τους.

Κατα πόσο μας βολεύει στο χέρι μας ελέγχοντας το σχηματισμό της εκάστοτε λαβής, αλλά και το βάρος του εργαλείου.

Εργαλείο όμως για έναν κομμωτή δεν είναι απαραίτητα κάτι που πρέπει να κρατήσει στα χέρια του για να αποδώσει σωστά ένα αποτέλεσμα.

Υπάρχουν εργαλεία στον χώρο μας, όπου αν τα χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορούν να μας κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη χωρίς να κουράζουμε περισσότερο το σώμα μας.

Ένα από τα σημαντικότερα τέτοιου είδους εργαλεία είναι η κομμωτική καρέκλα! Ναι πράγματι!

Ίσως πολλές φορές να μην πηγαίνει το μυαλό μας πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, παρά μόνο για να κάθεται αναπαυτικά ο πελάτης μας.

Αποφάσισα να δημιουργήσω μία σειρά video που την ονομάζω “Βehind the Hair”.

Σε αυτά τα video θα σας αποκαλύπτω κάθε φορά πως μπορούμε έξυπνα να διαχειριστούμε προς όφελός μας όλα τα εν δυνάμει εργαλεία που βρίσκονται στον χώρο του κομμωτηρίου, ενώ ο πελάτης μας απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας.

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

1940 Retrospective

Σε προηγούμενο Hair Talk Vlog αναπολήσαμε την μόδα και τις τάσεις που επικράτησαν την δεκαετία του 1930. Σήμερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο, βαδίζοντας στην επόμενη δεκαετία. Η δεκαετία του 1940 υπήρξε σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως είναι φυσικό επηρέασε και την μόδα. Στο σημερινό Hair Talk Vlog λοιπόν ταξιδεύουμε στα '40s

1930 Retrospective

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον χρόνο και σε αυτό το Hair Talk Vlog θα κάνουμε μία στάση στην δεκαετία του 1930. Βασικό χαρακτηριστικό της δεκαετίας είναι η Θηλυκότητα! Θηλυκότητα σε όλα! Στην μόδα που αφορά Ρούχα, μαλλιά, lifestyle!

Retrospective 1920

Συνεχίζουμε την Ιστορική αναδρομή που ξεκινήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο Retrospective HairTalk Vlog!Αυτή την εβδομάδα, σε αυτό το επεισόδιο θα κάνουμε μία στάση στο 1920....

Retrospective

"Hair 1900s" Στο νέο κύκλο επεισοδίων Hair Talk Vlog θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή! Άλλωστε «Αν...

SOFT BANGS

Στον κόσμο της κομμωτικής οι αφέλειες ήταν και θα είναι αυτές που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια με μια δόση νοσταλγίας.Στο παρόν, οι...