Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Beach- wet, look στα μαλλιά σου και εκτός θάλασσας.

Και εκεί που κολυμπάς και φοβάσαι να βρέξεις τα μαλλιά σου… ξαφνικά βρέχονται και διαπιστώνεις ότι το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν είναι άσχημο, αλλά είναι φανταστικό.

Το αλάτι, δημιουργεί μια απίστευτη υφή όπου σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό, το φυσικό σου look, κυματιστό, μπουκλωτό, ακόμα και κυματιστό, γίνεται υπέροχο.

Ασε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα και βρες τρόπο να έχεις αυτό το στυλ, κάθε μέρα και όχι μόνο κατά τις επισκέψεις σου στη θάλασσα και την παραλία.

Σου παραθέτω τρόπους για να έχεις beach, wave, wet look συνέχεια.

Αν τα μαλλιά σου είναι κυματιστά ή με μπούκλες, η διαδικασία θα είναι πολύ πιο απλή. Αν έχεις ίσια μαλλιά ίσως μια καλή λύση να είναι να κάνεις πλεξούδες να τα αφήσεις για λίγες ώρες έτσι και μετά να τα ξεμπλέξεις ώστε να είναι ελαφρώς κυματιστά. Επίσης αν θες να τελειοποιήσεις το χτένισμα σου, μια καλή λύση είναι, να χρησιμοποιήσεις ένα σίδερο εργαλείο, που κάνει μπούκλες τα μαλλιά.

Τα λόγια είναι περιτά.

Ξεκινά με ένα καλό λούσιμο.

Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο και όταν γίνει αυτό,

βάλε αρκετό σπρέι προστασίας από τη θερμότητα.

Τέλος, πάρε τηλέφωνο την κομμώτρια σου και ρώτα την ποιό είναι το ιδανικό προϊόν, για να χρησιμοποιήσεις, για να έχεις το φυσικό, θαλασσινό αποτέλεσμα που θες.

Εξήγησε της ακριβώς τι θες να πετύχεις και άκουσε τι έχει να σου προτείνει.

Να σου πω κάτι; Συνήθως κάθε τέτοιο προϊόν, το οποίο είναι αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά, έχει μέσα στα συστατικά του και θαλασσινό αλάτι.  Άρα μετά τη χρήση του, σίγουρα τα μαλλιά σου θα δείχνουν λες και ήσουνα παραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!