Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σωστό Balayage. The Perfect Balayage- The Book!

Σήμερα, στις εννιά το βράδυ, η hairexpert Καλλιόπη Βενιού, παρουσιάζει στο hairdressingnews το βιβλίο της. Ένα βιβλίο που περίπου μετά από 1 χρόνο περισυλλογής πληροφοριών, από απλές σημειώσεις, μεταμορφώθηκε στο  «The Perfect Balayage- The Book»!

Η ιδέα της δημιουργίας αυτού του απόλυτου εγχειριδίου, όπως μας ανέφερε η ίδια, ήρθε από μια ερώτηση που της είχαν κάνει μετά από ένα σεμινάριο.
Συγκεκριμένα η Καλλιόπη ανέφερε ότι, «μετά από κάθε σεμινάριο balayage, προσέφερα μερικές σημειώσεις πάνω στα βασικά θέματα που αναλύθηκαν. Μια συνάδελφος λοιπόν με ρώτησε εάν αυτές οι σημειώσεις ήταν προς διάθεση όλων. Εκείνη τη στιγμή, μου μπήκε η ιδέα να οργανώσω κάτι στοχευμένο με αρχή μέση και τέλος ώστε παίρνοντας το κάποιος στα χέρια του να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να καταφέρει από το 0 να δημιουργήσει υπέροχα αποτελεσματα balayage».



Στο συγκεκριμένο βιβλίο, παρουσιάζονται βήμα βήμα εφτά τεχνικές.
Παράλληλα όμως, πραγματέυεται και γενικές αλλά σημαντικές γνώσεις, όσων αφορά
«Πώς μιλάμε με τον πελάτη», «Πώς “πουλαμε” τις υπηρεσίες μας», «Ποια τα βήματα πριν την τεχνική», «Πώς χειριζόμαστε τα social». Περιλαμβάνει επίσης,  πολλές πληροφορίες για τη χρωματολογία,  τις αποδυναμώσεις,  την σωστή επιλογή χρωμάτων, τη διαφορά balayage foilayage  και  φυσικά δεν παραλείπονται και ερωτοαπαντησεις με τις βασικότερες απορίες σχετικά με το balayage.

Αυτό το βιβλίο είναι ένα must εγχειρίδιο balayage, που πρέπει όλοι να έχετε στη βιβλιοθήκη σας.

Η Καλλιόπη Βενιού, εκτός από μια εξαίρετη κομμώτρια, τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την μετεκπαίδευση συναδέλφων είτε φοιτητών, είτε κομμωτών, κάτι που όπως μας ανέφερε η ίδια, «είναι μια απίστευτη εμπειρία» που την κάνει καθημερινά καλύτερη.
Η Καλλιόπη, εκτός από έξπερτ με τα μαλλιά, είναι και απίστευτη, όσον αφορά την οργάνωση, τη γραφή, την αποτύπωση, το πλάνο και τη μετάδοση της γνώσης. Πάντα θετική, με πανέξυπνες ατάκες και έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής, κάτι που πλέον ξέρουμε αφού διαβάζουμε σε εβδομαδιαία βάση τα κείμενα- συμβουλές της!
«Σαν άνθρωποι συνεχώς αποζητάμε την εξέλιξη ,την αυτοβελτίωση και την αποδοχή μέσα από την απαιτητική μας καθημερινότητα» είχε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα, στο πρώτο της άρθρο στο hairdressingnews.com, προσθέτοντας ότι « Θα ψάξουμε με όπλο μας τη θετική σκέψη να βρούμε όλα εκείνα τα κρυφά θετικά μηνύματα, όλα εκείνα τα μικρά-μεγάλα θαύματα».

Παρακολουθείστε την παρουσίαση του βιβλίου  «The Perfect Balayage- The Book» σήμερα στις 9:00 το βράδυ και δεν θα χάσετε. Ίσως είστε εσείς ο/η τυχερός/η που θα κερδίσετε ένα από τα τρία βιβλία που θα κληρωθούν.

Την παρουσίαση του βιβλίου της Καλλιόπης μπορείτε να παρακολουθήσετε live στις 9 το βράδυ, από το Hairdressing News στο YouTube!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!