Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Back to school…

Back to school! Το καλοκαιράκι πέρασε με πολύ ήλιο θάλασσα και ανεμελιά.
Σε λίγες μέρες τα κεφάλια μέσα, ξεκινάνε καινούργια όνειρα, καινούργιες προκλήσεις για κάποια παιδάκια και οι μαμάδες στο δίλημμα:
Για το τι πρέπει να κάνουν τα μαλλιά των παιδιών πριν το σχολείο…

Καταρχήν μανούλα μην πανικοβάλλεσαι αν τα μαλλάκια του παιδιού μπερδεύονται λίγο παραπάνω είναι λογικό.

Τα πράγματα είναι απλά:

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συζητήσεις με το παιδάκι σου αν είναι σε ανάλογη ηλικία για το αν θέλει να κόψει τα μαλλάκια του ή αν θέλει απλά να τα καθαρίσει… (Δεν είναι σωστό να πιέσουμε ένα παιδί να κόψει τα μαλλιά του επειδή εμείς το θέλουμε).

Σε δεύτερη φάση, αφού αποφασίσει για το τι θέλει να κάνει, πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο κομμωτήριο σου. Εξήγησε ακριβώς τι θέλει το παιδί να κάνει…

Συμβουλή

Η συμβουλή που θα έδινα εγώ σε μία μαμά που τώρα ξεκινάει το παιδάκι της σχολείο είναι να προχωρήσει σε ένα γενναίο κούρεμα, ειδικά στις άκρες των μαλλιών για μην έχει κάνενα θέμα με το ξεμπέρδεμα μετά το κάθε λούσιμο!

Αφού λοιπόν κουρέψει ο κομμωτής τα μαλλιά θα σε συμβούλευα να προμηθευτείς ένα προϊόν leave in (μαλακτικό νερό) ούτως ώστε μετά από κάθε λούσιμο, ψεκάζοντας τα μαλλιά με ένα τέτοιο προϊόν θα βοηθήσει στο ξεμπέρδεμα και επίσης θα βοηθήσει στο να διατηρηθούν οι άκρες των μαλλιών υγιείς.

ΥΓ: Μην πιέζετε ένα παιδί να κουρέψει τα μαλλιά του παραπάνω απ’ αυτό που θέλει γιατί πάντα ένας επαγγελματίας έχει πιο σωστό τρόπο για να μπορέσει να κουρέψει τα μαλλιά,
περισσότερο από αυτό που θα πει το παιδί αλλά σε καμία περίπτωση να μην του φανεί κάτι ακραίο,
γιατί κάθε φορά που θα ζητάτε στο παιδί να πάτε για κούρεμα, εκείνο θα αντιδρά και θα έχει και δίκιο.

Καλή σχολική χρόνια με υγεία σε όλους λοιπόν!
Και μην ξεχνάτε να μας κάνετε όποια ερώτηση θέλετε για τα μαλλιά στα σχόλια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!