Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Άσπρη ρίζα και διακοπές!! Τι να κάνω;

Ναι αυτό ακριβώς μου έτυχε λίγες μέρες πριν τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Δεν είναι ότι άσπρισαν ξαφνικά τα μαλλιά μου, αλλά τώρα το διαπίστωσα. Έτρεξα στη κομμώτρια μου, η οποία με καθησύχασε ότι θα βρούμε λύση μετά τις διακοπές μου, να χαλαρώσω και να περάσω όμορφα.

Έλα όμως που από την ημέρα που τις είδα κάθε ώρα που περνάει, μου φαίνονται και πιο ενοχλητικές. Μέχρι να το αποφασίσω, γιατί δεν είμαι και πολύ του κομμωτηρίου και δεν θέλω και 100% να ξεκινήσω να βάφω τη ρίζα μου, το κομμωτήριο μου και η καλή μου κομμώτρια έφυγε για διακοπές.

Τι να κάνω;;; Μπήκα στο google που τα ξέρει όλα και έγραψα το πρόβλημα μου. Μην γελάς καθόλου. Πολλές απαντήσεις πήρα, από κάθε γωνιά του κόσμου. Κάποιες από αυτές ντρέπομαι ακόμα και να σας τις πω. Μετά από ενδελεχή έρευνα και διάβασμα έβγαλα πόρισμα ότι η λύση είναι μια… και θα δοθεί από την κομμώτρια μου το Σεπτέμβριο.

Μέχρι τότε τι μπορώ να κάνω; Βρήκα τέσσερα φανταστικά τιπ για να καμουφλάρω το πρόβλημα μου. Παρακαλώ καλή μου κομμώτρια αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, μην με λάβεις υπόψη. Θα έρθω να μου τα φτιάξεις εσύ!!!

Και έτσι μυστικά και κρυμμένα στο δωμάτιο του μπάνιου μου, μπορώ να κάνω τα εξής. Φυσικά εξαρτάται από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα σου. Οι συγκεκριμένες λύσεις είναι όταν το πρόβλημα είναι πολύ μικρό!

Επιλογή 1: Τα μαλλιά μου δεν είναι ξανθά αλλά αν εσένα τα μαλλιά σου είναι ξανθά και η ρίζα σου καστανή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το φαινόμενο κρεπαρίσματος, για να δώσεις έμφαση αλλού και όχι στη ρίζα των μαλλιών σου.

Επιλογή 2: Αυτό το έκανα και ο Θεός βοηθός. Τα μαλλιά μου είναι καστανά και η ρίζα με το μήκος έχουν σχετικά κοντινή απόχρωση. Δυστυχώς η ρίζα μου σε κάποιες 5,10,25 τριχούλες είναι άσπρη. Τι αποφάσισα να κάνω; Κάτι από τα ακόλουθα. Να απλώσω λίγη σκιά ματιών, μάσκαρα ή να ζωγραφίσω το πρόβλημα μου με έναν ειδικό μαρκαδόρο ή σπρέι για μαλλιά.
Με αυτό τον τρόπο, έστω και για κάποιες ώρες, θα λύσω το πρόβλημα μου. Βγες έξω και βρες κάποιο από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ειδικά για αυτή τη δουλειά.

Επιλογή 3: Αυτό ναι, αυτό μπορεί να σε κάνει κομψή και να μην χαλάσει καθόλου τα μαλλιά σου. Βρες ένα στυλάτο μαντήλι ή μια αρκετά μεγάλη κορδέλα και φτιάξε την στα μαλλιά σου, έτσι ώστε να καλύπτει την προβληματική περιοχή. Θα είσαι και στυλάτη και κανείς δεν θα υποψιαστεί την ύπαρξη των άσπρων σου τριχών. Αν το συνδυάσεις αυτό το λουκ και με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια…. Σου εγγυώμαι ότι τα βλέμματα δεν θα φεύγουν από πάνω σου.

Επιλογή 4: Παίξτε με το χτένισμα σας. Αλλάξτε την χωρίστρα σας βασισμένη στο τι τριχούλες θέλετε να καλύψετε. Επίσης μπορείτε να έχετε συνέχεια τα μαλλιά σας πιασμένα ψηλά ώστε να μην φαίνονται οι ρίζες που είναι ασπρισμένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!