Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Anime lovers

Anime είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και κόμικς με περίεργα, εξωτικά ή απλά απροσδιόριστα χτενίσματα.

anime, cartoon

Γιατί χρωματίζονται τα μαλλιά anime;

Οι λόγοι είναι προφανείς, τα χρωματισμένα μαλλιά είναι πολύ πιο ωραία από τα συνηθισμένα κουρέματα που βλέπετε σε πραγματικούς ανθρώπους. Ένα άλλο σημείο είναι ότι ο χαρακτήρας σίγουρα ξεχωρίζει από το πλήθος.
Τα στυλ και τα χρώματα των μαλλιών διακρίνουν τον χαρακτήρα, απλά με μια σιλουέτα μπορείτε να γνωρίζετε σε ποιον χαρακτήρα και σε ποιο anime ανήκει.

Ένας άλλος βασικός λόγος είναι απλός, αν κάποιοι το έκαναν, άλλοι αντιγράφηκαν. Όλα αυτά κατέληξαν να γίνουν τάση.

Συνήθως, οι πιο σημαντικοί χαρακτήρες της ιστορίας θα έχουν άγριες αιχμές ή ένα κομψό χτένισμα για να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος.
Βοηθά επίσης στη δημιουργία μιας ξεχωριστής σιλουέτας που θα ξεχωρίζει στο branding, στα μέσα και στα εμπορεύματα.

Μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα διαφορετικά χρώματα που δεν εμφανίζονται φυσικά σε πραγματικούς ανθρώπους (το μπλε είναι μια δημοφιλής επιλογή).

Μερικές φορές τα μαλλιά φαίνονται ημιδιαφανή, με τα μάτια του χαρακτήρα ορατά μέσα από αυτό, αν και αυτό υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τα μαλλιά αρκετά καλά ώστε να μην είναι εντελώς σκοτεινά, παρά οτιδήποτε εξωφρενικό.

Anime hair


Το Anime Hair είναι πολύ συνηθισμένο μεταξύ των πρωταγωνιστών του anime/manga για το δημογραφικό shōnen, αν και η τάση φαίνεται να κατευθύνεται σε πιο εύλογα στυλ.

anime lovers

Τύπος μαλλιών, χρώματα και σχήματα.

Μαύρο και καφέ – Φυσικό χρώμα που βρίσκεται σε σοβαρά και ρεαλιστικά anime τριαντάφυλλο – Παιδική ηλικία, αποξένωση, εφευρετικότητα.

Μωβ – Μπορεί να προτείνει υψηλή κοινωνική θέση.

Πράσινο – Αστείοι χαρακτήρες, γεμάτοι ενέργεια, δραστήριοι και με προσωπικότητα.

Κίτρινο – Επισημαίνει τη σπανιότητα, την ανωτερότητα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό.

Κόκκινο – Αντιπροσωπεύουν την αγριότητα, ανθρώπους που αφήνουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί από το συναίσθημα και το πάθος.

Μπλε – Μυστηριώδεις, μυστικιστικοί και μακρινοί άνθρωποι από το πραγματικό κόσμο.

Υπάρχουν άπειροι τύποι και σχήματα μαλλιών σε anime, μερικά έχουν γίνει μοτίβα και μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά έργα.

Τύποι χτενίσματος.

Άλλοι ξεχωρίζουν και τραβούν την προσοχή.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι χτενίσματος είναι οι αλογοουρές που αντιπροσωπεύουν κάτι κοινό.

Το στυλ των πλεξίδων και των κότσων αντιπροσωπεύει την παιδικότητα που χρησιμοποιείται γενικά από τα περισσότερα anime.
Οι αρσενικές αλογοουρές έχουν ιστορικό υπόβαθρο στην εποχή των Σαμουράι.

Κοντά μαλλιά – Οι θηλυκοί χαρακτήρες που έχουν κοντά μαλλιά είναι συνήθως κορίτσια -αγόρια που γενικά υιοθετούν έναν αντρικό ρόλο που περιλαμβάνει δράση, μάχη ακόμα και επιστήμη.

Κοντά αφρώδη μαλλιά – Συχνά χρησιμοποιείται για να υποδείξει χαρακτήρες που είναι γκάνγκστερ ή εμπλέκονται στη μαφία.

Σπιράλ μαλλιά – Αυτοί οι χαρακτήρες έχουν πηνία μαλλιών που μοιάζουν με μερικό ή πλήρες τρυπάνι ή έχουν πλευρικά σκέλη που μοιάζουν με μίνι τρυπάνια.
Αυτά τα τρυπάνια μαλλιών θα τρυπήσουν τον ουρανό!

χαρακτήρες anime

Στο εξωτερικό αλλά πλέον και στην Ελλάδα η τάση των anime έχει πάρει αρκετούς fans τόσο στα μαλλιά όσο και στα ρούχα.

Οι νέοι στην Ιαπωνία έχουν αδιαμφισβήτητα τη φήμη των πιο exteme ντυμένων ανθρώπων στον πλανήτη, με το στυλ τους να επηρεάζει την Ευρώπη και την Αμερική. Με look εμπνευσμένο από δημοφιλή καρτούν.

Οι τάσεις αυτές έχουν αφήσει εποχή.

anime style



Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτού του είδους μόδας;;;

Εγώ στο χώρο μου που έχω αρκετή νεολαία όλο και πιο συχνά μου ζητάνε αυτό το στιλ μαλλιών τα νέα παιδιά και σε κούρεμα αλλά και σε χρώμα.

Ελισάβετ Μακρή

Ελισάβετ Μακρή
Ελισάβετ Μακρήhttp://www.queenshairstyle.gr
Ονομάζομαι Ελισάβετ Μάκρη και είμαι μητέρα δυο παιδιών 14 και 5 χρόνων είμαι στο χώρο της κομμωτικής τέχνης 23 χρόνια και τα τελευταία 16 χρόνια ως επιχειρηματίας 4 πλέον καταστημάτων, ενός οικογενειακού κομμωτηρίου , ένα Μπαρμπερ κουρείο remalia barbershop και το πρώτου κέντρο αντιμετώπισης ψείρας στην Ελλάδα στον Άλιμο και στα Ιωάννινα. Η αγάπη μου για την Κομμωτική τέχνη με έκανε να εξελίσσομαι συνέχεια και να μη σταματώ να μαθαίνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Silver shampoo πώς να το χρησιμοποιείς

Silver shampoo εσύ ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς; Το μωβ ή μπλε αντίστοιχα σαμπουάν είναι απαραίτητο μέρος της ρουτίνας περιποίησης των ξανθών μαλλιών. Εσύ...

Chopped bob η νέα τάση του 2023

Chopped bob «ψιλοκομμένο καρέ» είναι η νέα τάση για την άνοιξη/καλοκαίρι '23. Το chopped bob είναι μια συνέχεια από το περσυνό Wolf cut αλλά...

Ξανθό μαλλί να το τολμήσω;

Ξανθό του πάγου, του ήλιου, του βουτύρου, εσύ τι προτιμάς; Πίσω από σχεδόν κάθε διάσημη ξανθιά κρύβεται ένας επιδέξιος colorist μαλλιών, ο οποίος ξέρει...

Καλοκαιρινά μυστικά για όμορφα μαλλιά

Καλοκαιρινά μυστικά... Το καλοκαιράκι σχεδόν έφτασε, οπότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πως μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται και να δείχνουν...

Έχουν υγεία τα μαλλιά σου;

Υγεία και μαλλιά μπορεί να έχουν σχέση μεταξύ τους; Αν τα μαλλιά είχαν φωνή, εδώ θα αναλύσουμε τι θα μπορούσαν να μας πουν. Ο...