5 προβλήματα «ομορφιάς»… που σε αγχώνουν!!!

0
625

Η ομορφιά είναι υποκειμενική ή αντικειμενική υπόθεση; Ξυπνάς το πρωί, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις …. εσένα. Πόσο όμορφη είσαι και τι θεωρείς μειονέκτημα σου; Πολλές φορές πάνω μας βλέπουμε κάτι άσχημο, ενώ πάνω σε έναν άλλον άνθρωπο, μπορεί ούτε καν να παρατηρήσουμε μια συγκεκριμένη ατέλεια. Συγκεκριμένα προβλήματα στην εξωτερική μας εμφάνιση, μπορούν να μας δημιουργήσουν ακόμα και σοβαρά προβλήματα στην ψυχολογία μας. Ευτυχώς τα περισσότερα από αυτά λύνονται είτε με κρέμες, είτε με κάποια μορφή λέιζερ.

Υπάρχουν κάποια θέματα ταμπού όσον αφορά την ομορφιά μας. Συμφωνείτε;;

1.Το να έχεις έντονη τριχοφυΐα, τις περισσότερες φορές θεωρείται πρόβλημα. Ενώ στους άντρες είναι φυσιολογικό να βλέπεις τρίχες, η γυναίκα, το ωραίο φύλο, θα θεωρηθεί εντελώς απεριποίητη αν ξεχάσει να κάνει αποτρίχωση. Και το πρόβλημα γίνεται ακόμα χειρότερο, αν δεν μιλάμε για τρίχες στα πόδια, που μάθαμε πλέον και τις αφαιρούμε, αλλά έντονο μουστάκι, φαβορίτες, τρίχες στο πιγούνι, την πλάτη, την κοιλιά ή άγριες τρίχες στα χέρια.

2. Ακμή. Ένα πρόβλημα που δυστυχώς αν και συνηθίζεται σε εφηβικές ηλικίες, πολλές φορές δεν φεύγει ακόμα και να ενηλικιωθείς. Πόσο άσχημο είναι ένα πρόσωπο ή ένα σώμα γεμάτο σπυράκια;

3. Ραγάδες μετά από αυξομείωση βάρους. Χάσατε τα κιλά που θέλατε, αλλά γεμίσατε ραγάδες. Τα συγκεκριμένα σημάδια είτε στην κοιλιά, είτε στους μηρούς, μπορούν να γίνουν πολύ έντονα.

4. Κρεατοελιές ή ελιές, οι οποίες φαίνονται σε εμφανέστατα σημεία, ειδικότερα στο πρόσωπο σας. Αν είναι επικίνδυνες απλά τις αφαιρείς. Αν απλά είναι θέμα που θεωρείς ότι σε κάνουν άσχημη, σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Αν το πρόβλημα είναι μεγάλο, αφαίρεσε τες και αυτές.

5. Προβληματικά νύχια  σημαίνει, νύχια σκληρά, νύχια υπερβολικά μαλακά, νύχια με διαφορετική υφή και χρώμα. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι γνώμη ειδικού, μην καλύψεις το πρόβλημα, απλά βάφοντας τα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ