Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

5 tips για να είμαστε πάντα όμορφες!!!


Τι είναι τελικά η ομορφιά; Μετά από γκάλοπ που διενήργησα οι απαντήσεις ήταν πολλές και διαφορετικές. Το χιούμορ, ένα έντονο βαμμένο πρόσωπο, ωραία δόντια, μεγάλα μάτια, ωραία άκρα με περιποιημένα νύχια, σαρκώδη βαμμένα χείλη, η αυτοπεποίθηση, το ωραίο στυλ όσον αφορά ρούχα και αξεσουάρ, ένα γυμνασμένο σώμα και φυσικά τα υγιέστατα με κίνηση μαλλιά.

Εσείς τι λέτε; Μήπως αν κάνουμε ένα συνδυασμό αυτών, να είμαστε πάντα όμορφες χωρίς να χρειάζεται καθημερινή και πολύωρη προσπάθεια;

Διαβάστε 5 πανεύκολες συμβουλές που θα σας μεταμορφώσουν σε κουκλάκια ζωγραφιστά!!!!

1.Ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο.

Όσο κουρασμένη και να είσαι μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να πας για ύπνο με μεικ απ, πούδρα, κονσίλερ, κραγιόν, μάσκαρα, σκιές και ότι άλλο είχες τοποθετήσει στο πρόσωπο σου το πρωί πριν πας δουλειά. Όσο κουραστική μέρα και να είχες, βρες λίγα λεπτά για να πλύνεις το πρόσωπο σου, στην καλύτερη των περιπτώσεων με ένα καλό σαπούνι. Στην ευκολότερη των περιπτώσεων , με ένα απλό μαντηλάκι ντεμακιγιάζ. Και αυτά κάνουν δουλειά, ειδικά αν προμηθευτείς κάποιο με βιταμίνες και έλαια, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά όπως το σωστό καθάρισμα με νερό και ειδικό για το δέρμα σου σαπούνι. Ένα ωραίο, καθαρό, δέρμα και πρόσωπο, σίγουρα θα γυρίσουν να το δουν.

2. Χρησιμοποίησε αντηλιακό

Μην κάθεστε στον ήλιο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και φυσικά όχι πολλές ώρες. Αυτή είναι μια συμβουλή που υποθέτω την ξέρετε από τα παιδιά σας χρόνια. Και τι έκανε η μαμά σας όταν βγαίνατε εκτός σπιτιού; Σας γέμιζε αντηλιακό το προσωπάκι σας, κάνοντας σας άσπρα και ξέξασπρα παιδάκια. Αυτό ακριβώς κρατήστε το…. γιατί οι γονείς σας κάτι ήξεραν. Τι ήξεραν; Οι ακτίνες UVA και UVB δημιουργούν φθορές στο δέρμα όλους τους μήνες του χρόνου κάνοντας την εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας ένα καθημερινό πρέπει της ρουτίνας μας, όπως ακριβώς και το βούρτσισμα των δοντιών μας ή το χτένισμα των μαλλιών μας. Τώρα αν δεν ξέρετε ποιό αντηλιακό είναι το κατάλληλο για σας, απλά επενδύστε σε ένα foundation με δείκτη SPF, το οποίο μεταμορφώνει άμεσα την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα το προστατεύει όλες τις εποχές.

3. Πείτε όχι στο τσιμπιδάκι φρυδιών

Η μόδα προστάζει να έχουμε φρύδια και όχι δύο λεπτές γραμμούλες πάνω από τα μάτια μας. Άρα και για να είμαστε στη μόδα, αλλά και να φαινόμαστε αρκετά χρόνια νεότερες, πρέπει να σταματήσουμε να αγαπάμε τόσο το τσιμπιδάκι μας, αφήνοντας τις τριχούλες μας να υπάρχουν. Αν τώρα λόγω ηλικίας ή κακού βγαλσίματος των φρυδιών σας στο παρελθόν, έχετε κάποια κενά στα φρύδια σας, επενδύστε σε προϊόντα όπως τα μολύβια και τις  σκιές φρυδιών, τα οποία γεμίζουν φυσικά τα κενά. Τέτοια προϊόντα, θα βρείτε σε ποικιλία αποχρώσεων.

4. Περιποιημένα άκρα, σωστό μανικιούρ

Όσο όμορφη και να είναι μια γυναίκα φανταστείτε ξαφνικά να δείτε άσχημα δαγκωμένα νύχια ή χαλασμένο μανικιούρ. Αν δεν είστε από τις γυναίκες που έχετε χρόνο για να φτιάχνετε μόνες σας τα νύχια σας, μπορείτε είτε να συμβουλευτείτε μια ειδική αισθητικό περιποίησης νυχιών, είτε να υιοθετήσετε nude βερνίκια σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με το δέρμα σας , έτσι ώστε η φθορά να μην είναι άμεσα τόσο εμφανής, αλλά να σας δίνετε ο χρόνος να πηγαίνετε να τα φτιάχνετε.

5. Τρίχες, μαλλιά και ωραίο χτένισμα.

Αυτό το εγγυόμαι. Ξυπνάω άσχημη αλλά με ωραία μαλλιά, πάει όλη μου η μέρα καλά. Αν έχω ένα όμορφο κεφάλι και οι τρίχες των μαλλιών μου είναι  συγυρισμένες, τότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ένα σπυράκι ή λίγο πρισμένα ματάκια. Ξέρεις γιατί; Γιατί βλέποντας με, αν έχω ωραία μαλλιά, δεν πρόκειται να παρατηρήσεις οποιαδήποτε άλλη ατέλεια μου. Άρα ακόμα και αν δεν είστε πολύ φίλη με το κομμωτήριο, φροντίστε να χρησιμοποιείτε σωστό σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και ίσως μια μάσκα θρέψης. Ακόμα καλύτερα, ρωτήστε έναν κομμωτή για το τι πρέπει να κάνετε στα μαλλιά σας και φτιάξτε μαζί ένα κούρεμα, χτένισμα που χωρίς να κάνετε πολλά να σας εξυπηρετεί και να φαίνεστε πάντα περιποιημένες και λαμπερές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!