Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές!

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές!

Έρχονται σιγά σιγά τα Χριστούγεννα και σκέφτεσαι πως έχει έρθει εκείνη η στιγμή που σκεφτόσουν για μια ωραία αλλαγή.

Πάντα τέτοιες εποχές στις γιορτές δημιουργείται η ανάγκη για κάτι διαφορετικό.
Φυσικά και αυτή την ανανέωση την χρειάζονται περισσότερο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες.

Για να σε βοηθήσω θα σου αναφέρω κάποιες διαδεδομένες τεχνικές, όπου μέσα από εκεί σκεφτείς τι ακριβώς σου ταιριάζει.
Όμως αυτό θα βοηθήσει τον δικό σου κομμωτή να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις.

Πάμε να δούμε τι μπορούμε να επιλέξουμε:

Balayage

Το πιο διαδεδομένο από τις παρακάτω τεχνικές. Είναι μια τεχνική όπου το αποτέλεσμα είναι να φαίνονται τα μαλλιά σου, σαν να τα έχει ξανοίξει ο ήλιος. Όπως γίνεται το καλοκαίρι. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα κρατάμε την ρίζα σου ως έχει και ανοίγουμε 2-3 τόνους τις άκρες. Αν υπάρχουν λευκά εννοείται πως βάφουμε την ρίζα σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Foilayage

Είναι τεχνική ίδια με το balayage, που να μεν φαίνεται μα τα εχει ανοίξει τα μαλλιά σου ο ήλιος. Απλά σε πιο έντονο χρωμα στις άκρες. Διαφορά τόνου ρίζας με άκρη 3-4 τόνους.

Sombre

Είναι η εξελιγμένη μορφή του ombre, το οποίο βέβαια οι άκρες σου είναι παρά πολύ ανοιχτές. Όμως τα ενδιάμεσα μήκη από ρίζα άκρη είναι λίγο πιο Soft(έτσι και η ονομασία sombre) δηλαδή σκούρα ρίζα κ οι άκρες πολύ έντονες αλλά τα μεσαία μήκη στην ουσία σβήνουν τα χρώματα μεταξύ τους από άκρη έως την ρίζα.

Shadow Roots

Από τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές. Είναι η τεχνική που το αποτέλεσμα έχει αντίθεση ρίζας με άκρη. Η άκρη του και τα μεσαία τμήματα του θα πρέπει να δείχνουν καθαρό ξάνοιγμα, που θα αναδυκνυεται και η λεπτομέρεια που έχει κάνει ο κομμωτής σας. Το ξανθό που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι παρά πολύ ανοιχτό και καθαρό σαν αποτέλεσμα. Συνδυασμένο με την σκούρα και ψυχρή βάση του θα δείχνει καλαίσθητο.

Baby high lights

Διαχρονικές ανταύγειες όπου ακουμπάνε και στην ρίζα. Είναι εκείνο το αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει φως στο ήδη υπάρχων χρώμα η να συνδυαστεί με λίγο πιο σκούρο και να δώσει μια ομοιόμορφη λάμψη σε όλο το μήκος και πλάτος του κεφαλιού.

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές! Είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν σε αποτελέσματα που δεν το είχατε σκεφτεί.

Περισσότερα σχετικά μπορείτε να δείτε στο www.dimitriskaklias.gr στο facebook ή στο Instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Τα μαλλιά σας είναι το στέμμα σας και ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να έχετε τα μαλλιά, που ονειρεύεστε και βλέπετε τόσο καιρό στα περιοδικά; Φυσικά, η απάντηση ακούει στο όνομα της κερατίνης ΚΥΑΝΑ, η οποία υπόσχεται από την αρχή θεαματικά αποτελέσματα. Παραδεχτείτε το! Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι προνόμιο λίγο γυναικών και εσείς θα είστε από αυτές.

Βούρτσα μαλλιών – Επενδύστε σε εργαλεία υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά σας!

Σκεφτείτε τα μαλλιά σας σαν την επιδερμίδα σας και επενδύστε σε προϊόντα και εργαλεία hair styling υψηλής ποιότητας. Έτσι, θα διατηρήσουν την υγεία και την λάμψη τους. Επιλέξτε μια επαγγελματική βούρτσα εξειδικευμένη στην απομάκρυνση των κόμπων. Μία βούρτσα, που προστατεύει την δομή της τρίχας και ταυτόχρονα το δέρμα της κεφαλής.

Botox μαλλιών. Τι είναι; – Hair and style tips

Δεν υπάρχει το botox προσώπου μόνο! Η τεχνολογία, μαζί με τις εταιρείες κομμωτικής έχουν κάνει κι αυτές την επανάσταση τους! Έτσι λοιπόν, ήρθε και σε εμάς η θεραπεία botox μαλλιών. Θα αναρωτιέστε όμως τι ακριβώς κάνει. Θα σας τα πω όλα στο νέο μου άρθρο.

Μια γιορτινή μέρα στην Α1 Βόλεϊ LEAGUE γυναικών.

Στα γραφεία της ελληνικής πετοσφαίρισης στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μία γιορτή/παρουσίαση για να τιμήσουν και να δοθούν δώρα στις mvp A1 βόλεϊ league γυναικών. Κρατώντας τα...

Κρητικά Καλλιστεία 2021

Κρητικά Καλλιστεία 2021. Μια υπέροχη διοργάνωση για τον θεσμό, με Χρυσό Χορηγό την KYANA Professional Hair Products.