Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σεμινάριο κομμωτικής ALL IN THE SALON στην ακαδημία της THE ART OF COLOUR.

Ένα διήμερο σεμινάριο κομμωτικής τέχνης εφ’ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε στις 03 & 04 Απριλίου στην Ακαδημία της THE ART OF COLOUR και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας THE ARTOFCOLOUR  Κος Αθανάσιος Ράπτης.
Τις εισηγήσεις στο Σεμινάριο κομμωτικής ALL IN THE SALONπραγματοποίησαν οι επι σειρά ετών συνεργάτες μας Κος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, Κος Σάκης Γιαννούλας.
Η καλλιτεχνική διευθύντρια της THE ARTOFCOLOUR και International Technical Educator της Professional by Fama Κα Κική Στεφανάκη.
Και τέλος, η International Master Educator της Professional by Fama Κα Yuka Ito.

Την Κυριακή 03 Απριλίου

Ο Κος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, παρουσίασε δημιουργικό editorial styling και έδειξε στους καλεσμένους πως να φωτογραφίζουν σωστά και εύκολα τα μοντέλα τους, ώστε να αναδεικνύουν υπέροχα τις τεχνικές που έχουν πραγματοποιήσει.

Στη συνέχεια, ο Κος Σάκης Γιαννούλας δημιούργησε εντυπωσιακά 3D βραδινά και νυφικά χτενίσματα που τραβάνε τα βλέμματα.

Η δεύτερη μέρα – γυναικεία υπόθεση!

Τη σκυτάλη στο Σεμινάριο κομμωτικής, πήρε η Κα Κική Στεφανάκη, η οποία πραγματοποίησε ανανέωση balayage σε 20 μόλις λεπτά. Με 20 μόνο αλουμινόχαρτα και έδωσε tips για επαγγελματίες ώστε να φέρουν πιο γρήγορα τις πελάτισσες κοντά τους για ανανέωση τεχνικών. Το διήμερο έκλεισε με κουρέματα μόδας  και τις απόλυτες τάσεις για το 2022, απευθείας από το Λονδίνο και τη μοναδική Κα Yuka Ito.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές και συνεργάτες μας, το Μάριο Τριχάκη και την Ορνέλα Νάσιου για την πολύτιμη συμμετοχή τους.
Επίσης, τα μέλη της ομάδας της ART OF COLOUR και όλους όσους στηρίζουν το όραμα μας για διαρκή γνώση και δημιουργία στον κλάδο μας.

Ο όμιλος THE ARTOFCOLOUR  δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών κομμωτηρίου εδώ και 28 έτη.
Προσφέρει, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, διαρκή ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση τους.
Ακόμα, προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια, τόσο στο χώρο μας όπως και στις πιο αναγνωρισμένες ακαδημίες του εξωτερικού. 

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα πάνω σε καίρια θέματα με καταξιωμένους εκπαιδευτές.
Το μέλλον ανήκει στη δημιουργία!

Η ομάδα της THE ARTOFCOLOUR  σας περιμένει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!