Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι Beautistic στο HAIRFEST EXPERIENCE

Αδιαμφισβήτητα οι Beautistic μαγνήτισαν τα βλέμματα στο Hairfest Εxperience και φυσικά το κοινό τους αποθέωσε για τα αποτελέσματα που παρουσίασαν.
Ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, ο Γιώργος Δούκας και ο Γιώργος Σακκάς αποτελούν σίγουρα έναν διαχρονικό συνδυασμό που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχίας.

Δύο λόγια για τους Beautistic.

Ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης είναι συνιδρυτής των Beautistic, γεννημένος στον Καναδά και από την ηλικία των 15 χρόνων είχε συνεργασίες με μια αφρόκρεμα κομμωτών όπως Vidal Sasson, Joshua Galvin και Paul Mitchell.

Σταθμός στην καριέρα του, ήταν μεταξύ άλλων, η επιλογή του από την εταιρεία παραγωγής Jack Morton.
Η εταιρία αυτή είχε αναλάβει την τελετή έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, για την επιμέλεια του hairstyling των πρωταγωνιστών δίπλα στην διάσημη Eλληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη.

Σήμερα, παρέχει σεμινάρια σε νέους αλλά και πεπειραμένους κομμωτές.
Προσαρμοσμένος στις ανάγκες της εποχής μεταλαμπαδεύει την γνώση του μέσα από Webinars και Online εκπομπές σε YouTube και Facebook!


Ο Γιώργος Δούκας επίσης ιδρυτής των Beautistic, γεννημένος στην Αθήνα, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από γνωστά αθηναϊκά κομμωτήρια.
Συμμετέχει μέσω της επιμέλειας μαλλιών για μεγάλους καλλιτέχνες, σε γνωστές δισκογραφικές εταιρίες, σε περιοδικά μόδας όπως τα marie claire, vogue, elle, σε διαφημίσεις, φωτογραφίσεις και video-clips.

Το 2004 μάλιστα, στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, συμμετείχε επίσης στην επιμέλεια των χτενισμάτων των ολυμπιακών αποστολών.
Το 2010 έκανε το βήμα και τώρα είναι ένας ανεξάρτητος καλλιτέχνης, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στον χώρο της κομμωτικής βιομηχανίας. 

Επίσης, η χαρισματικότατα που τον διακρίνει στην μετάδοση γνώσεων, οδήγησε μεγάλες εταιρίες, να τον επιλέξουν για την παρουσίαση show-workshop σε συναδέλφους του, στο εξωτερικό.


Φυσικά από την ομάδα των Beautistic δεν λείπει και ο Γιώργος Σακκάς, που μετρούν αρκετό καιρό συνεργασίας οι τρείς τους.
Όπως άλλωστε μας είπε και στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια και οι κώδικες είναι πια κοινοί!

Μια διοργάνωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Αυτό που σχολίασαν όλοι οι συμμετέχοντες, όπως και οι τρείς hair experts στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν ήταν φυσικά την επιτυχία που είχε το event.
Επιπλέον μίλησαν για την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την δόμηση, όχι μόνο on stage αλλά και backstage!

Στόχος του event ήταν να δοθεί η πρέπουσα σημασία στο κεντρικό θέμα που ήταν τα μαλλιά και αυτός σίγουρα επετεύχθη.

Οι απρογραμμάτιστες παρεμβάσεις με άρωμα περηφάνειας!

Από την συνέντευξη των Beautistic δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα απρόοπτα!

Στην συζήτηση που είχαμε με τους hair experts έκαναν την παρέμβασή τους και οι διοργανωτές του event Γιώργος Χιντασέλι και Ευαγγελία Τσορίγα, που δήλωσαν περήφανοι για το αποτέλεσμα των ημερών.

Στην συνέχεια μας αποκάλυψαν πως ήταν ένα όραμα που πραγματοποιήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα
και κίνητρο στην υλοποίησή του έπαιξαν οι συμμετέχοντες.
Το αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος να το αγκαλιάσει και να υπάρξει ένα κλίμα συναδελφικότητας, με ήθος και σεβασμό.

Όταν η φυσικότητα συνάντησε τον επαγγελματισμό!

Το αξιοσημείωτο μέρος της συζήτησής μας ήταν φυσικά αυτό που μας αποκάλυψε ο Γιώργος Σακκάς!
Όπως μας είπε λοιπόν η πορεία των είκοσι χρόνων του Γιώργου και του Κωνσταντίνου, του κάνουν να μην χρειάζονται προετοιμασία.
Ναι πολύ καλά ακούσατε..
Το θέαμα που απήλαυσαν οι παραβρισκόμενοι ήταν εντελώς φυσικό χωρίς καμία προετοιμασία και το αποτέλεσμα ήταν άκρως επαγγελματικό και διδακτικό.

Τα σεμινάρια που ταξιδεύουν.

Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνει κανείς από αυτή την συνέντευξη, είναι το ελεύθερο πνεύμα που επικρατεί και δεν σταματάει πουθενά.
Οι Beautistic έκτος από τα διαδικτυακά σεμινάρια, μεταδίδουν τις γνώσεις τους και από κοντά, όχι μόνο στην βάση τους που είναι η Αθήνα, αλλά ταξιδεύουν.
Μας μίλησαν για τα σχέδια τους και άφησαν το κοινό να επιλέξει που θα γίνει το επόμενό τους, εγχώριο σεμινάριο.


Δείτε όλη την συνέντευξη των Beautistic με κάθε λεπτομέρεια, στο studio του HairdressingNews.com και πάρτε μια γεύση από την ενέργεια της ημέρας!

Κάνοντας την Εγγραφή σας στο κανάλι HAIRDRESSING NEWS στο YouTube και πατώντας το κουδουνάκι, δε θα χάνετε καμία live παρουσίαση!!!
Μπορείς να κάνεις “like”👍 στις σελίδες στο Facebook & Instagram.
Και αν είσαι επαγγελματίας κομμωτής, μπορείς να ενταχθείς στην ιδιωτική μας ομάδα στο FACEBOOK με ένα κλικ εδώ 
 https://linktr.ee/hairdressingnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η L’Oréal Professionnel official hair sponsor στην AFW

H L‘Oréal Professionnel , η ηγέτιδα μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών, ήταν ο official hair sponsor στην 34η Athens Fashion Week που πραγματοποιήθηκε 20-23 Απριλίου. Άμεσα...

H HCF GR στο Athens Fashion Week με την L’Oréal Professionnel

H HCF GR, σε συνεργασία με την L’Oréal Professionnel, για τoν σχεδιαστή Vassilis Zoulias. H 34η Athens Fashion Week διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο από τις...

Hairdressing News inspiration από την TONI&GUY

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από την TONI&GUY και τις εξαιρετικές δημιουργίες της! https://www.instagram.com/p/C1CCceUiEDx Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...

Tα IEK DELTA 360 στο Athens Fashion Week με την L’Oréal Professionnel

Τα IEK DELTA 360, σε συνεργασία με την L’Oréal Professionnel, για τους New Designers Ioannis Koulouris, Blue και Sifis Stathakis. H 34η Athens Fashion Week...

Hairdressing News inspiration από τον Sean Moore

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον Sean Moore και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/CvX3cwTImMB/?img_index=1 Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το...