Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H νέα καλλιτεχνική oμάδα της Haute Coiffure Française, είναι γεγονός!

Δύο λόγια για την Haute Coiffure Française.

Απρίλιος 1945. Οδηγούμενη από νέα ώθηση, η παριζιάνικη ελίτ κομμωτικής,
στα ηνία των διάσημων κομμωτηρίων στο διάσημο Χρυσό Τρίγωνο,
αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κλαμπ και από το οραματικό μυαλό του Fernand Aubry, γεννήθηκε η Haute Coiffure Française. 
Προσωποποιεί την τεχνογνωσία, την επαγγελματική ηθική και τις αξίες, που κάνουν την κομμωτική τον πιο τολμηρό τρόπο για να μεταμορφώσετε την προσωπικότητά σας.
Ως έμβλημα κομψού και εκλεπτυσμένου χτενίσματος, η H.C.F. παίζει σημαντικό ρόλο και ακολουθεί τα βήματα της γαλλικής μόδας.
Με κομμωτήρια σε περίπου 40 χώρες, η Haute Coiffure Française αντιπροσωπεύει 1.000 υψηλής ποιότητας κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο.

Το βήμα για την νέα καλλιτεχνική ομάδα.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου στην ακαδημία της LOREAL έλαβε χώρο, ο διαγωνισμός για την νέα καλλιτεχνική ομάδας Haute Coiffure Greece.
Τα τελευταία δύο χρόνια το club Haute Coiffure Greece, εξελίσσεται συνεχώς και πετυχαίνει τους στόχους που θέτει έναν προς έναν.
Πιο συγκεκριμένα, κομμωτές κάθε ηλικίας, με όραμα, εμπειρία και έμπνευση πήραν μέρος για να καταλάβουν μια θέση σε αυτή.
Φυσικά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και όσοι τα κατάφεραν, είναι έτοιμοι, να δουλέψουν σκληρά.
Όπως ήταν φυσικό, το HairdressingNews, ως χορηγός επικοινωνίας της Haute Coiffure Greece, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο γεγονός για την καλλιτεχνική κομμωτική.
Το Δ.Σ. της, δηλώνει τις θερμές ευχαριστίες της, τους διαγωνιζόμενους ,την κριτική επιτροπή
και φυσικά τον μεγάλο χορηγό την LOREAL professionnel
για την στήριξη σε κάθε βήμα της μεγαλύτερης δημιουργικής ομάδας στον χώρο της κομμωτικής τέχνης H.C.F. τμήμα Ελλάδας.

Το HairdressingNews.com, ήταν φυσικά εκεί! Δείτε τις δημιουργίες, τα backstage, αλλά και τι είπαν στην κάμερά μας οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και η κρητική επιτροπή της Haute Coiffure Greece.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα κομμωτήρια Xanthi Hair Gallery στο Athens Fashion Week με την L’Oréal Professionnel

Τα κομμωτήρια Xanthi Hair Gallery, σε συνεργασία με την L’Oréal Professionnel, για τους New Designers Prince Anchor - Christina Manelidi - L' amour et...

Οι REDKEN Artists για πρώτη φορά στο Athens Fashion Week

Οι REDKEN Artists, για την σχεδιάστρια Orsalia Parthenis. H 34η Athens Fashion Week διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 20 έως τις 24 Απριλίου. Καταξιωμένοι...

Hairdressing News inspiration από τον Eric Shinhiti Maekawa

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον Eric Shinhiti Maekawa και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/Cmy4qScIccq/?img_index=1 Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και...

H Angelopouloshair Company στο Athens Fashion Week με την L’Oréal Professionnel

Η Angelopouloshair Company, σε συνεργασία με την L’Oréal Professionnel, για τον σχεδιαστή Paris Valtadoros. H 34η Athens Fashion Week διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο από τις...

Hairdressing News inspiration από τον James Earnshaw

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον James Earnshaw και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/C2saOOBLzN-/?img_index=1 Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το...