Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μερκούρης, Nasto, Ζεκίρης στο HAIRFEST

Μπορεί στην καθημερινότητά τους να είναι μοιρασμένοι σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ως ιδιοκτήτες πετυχημένων barber shops.
Όμως στο Hairfest Experience, ο Γιώργος Μερκούρης, ο Dani Nasto και ο Κωνσταντίνος Ζεκίρης, ενώσανε τις δυνάμεις τους και κάναν θαύματα!

Μόνος σου δεν πας πουθενά, με παρέα πας πολύ μακριά το motto τους, που έκαναν πράξη και άφησαν το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Έχουμε γίνει εξωτερικό ή το εξωτερικό Ελλάδα;

Αρχικά, οι καλεσμένοι μας μίλησαν για την επιτυχία που είχε η διοργάνωση.
Αν και πολυταξιδεμένοι τόνισαν πως αντίστοιχα events δεν έχουν συναντήσει πουθενά! Θεωρούν πως είναι άδικη η έκφραση «διοργάνωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών», καθώς υποβαθμίζει την δυναμική της Ελλάδας.
Αντίθετα, προτιμούν την έκφραση, «το εξωτερικό έχει γίνει Ελλάδα».
Υποστηρίζουν πως οι τεχνικές και το στήσιμο αντίστοιχων events, δεν υπάρχει σε άλλες χώρες. Το τριήμερο του Hairfest ήταν ότι πιο ολοκληρωμένο, δήλωσαν!

Στόχος επετεύχθη..

Για την έμπνευση και τους στόχους της εμφάνισής τους μας μίλησαν, ο Γιώργος Μερκούρης, ο Dani Nasto και ο Κωνσταντίνος Ζεκίρης. Σίγουρα βασικός στόχος ήταν να περάσουν στο κοινό την αγάπη, για την δουλειά τους και να προασπίσουν την ενότητα που υπάρχει στην κομμωτική κοινότητα.
Το μυστικό της επιτυχημένης τους εμφάνισης ήταν η ταύτιση απόψεων στην δουλειά τους.
Ο κοινός παρονομαστής τους είναι πως δεν μένουν μόνο στο να είναι καλοί επαγγελματίες, αφενός. Αλλά αφετέρου, να περνούν και μηνύματα, κυρίως αυτό της αυτοβελτίωσης και σε συναδέλφους, αλλά και στον κόσμο.
Όσο για, το show τους, ήταν ένα μάθημα συνεργασίας πάνω από όλα, αλλά και της καθημερινότητάς τους ως επαγγελματίες.

Το αλφαβητάρι της επιτυχίας!

Αν και η αίθουσα του Porto Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη, φιλοξένησε ήδη αρκετό κόσμο φέτος, οι καλεσμένοι μας, συμβούλεψαν επαγγελματίες και μη, του χρόνου να είναι όλοι εκεί.
Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας ενός κομμωτή που ξεκινάει τώρα και όχι μόνο, είναι να παρακολουθεί τέτοιου είδους events.
Η σημασία όλης της διαδικασίας, είναι το δέσιμο ανθρώπων του κλάδου.
Άνθρωποι με ίδια πάθη, όνειρα και φιλοδοξίες να τα ζουν μαζί, είναι το μυστικό συστατικό της συνταγής!

Αυτά άλλωστε ήταν και τα λόγια του Γιώργου, του Dani και του Κωνσταντίνου στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν στο studio του HairdressingNews.com.

Δείτε όλη την συνέντευξή τους στο παρακάτω βίντεο!

Κάντε την Εγγραφή σας στο κανάλι HAIRDRESSING NEWS στο YouTube και πατώντας το κουδουνάκι, δε θα χάνετε καμία live παρουσίαση!!!
Μπορείς να κάνεις “like” 👍 στις σελίδες στο Facebook & Instagram.
Και αν είσαι επαγγελματίας κομμωτής, μπες στην ιδιωτική μας ομάδα στο FACEBOOK με ένα κλικ εδώ 
https://linktr.ee/hairdressingnews



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η L’Oréal Professionnel official hair sponsor στην AFW

H L‘Oréal Professionnel , η ηγέτιδα μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών, ήταν ο official hair sponsor στην 34η Athens Fashion Week που πραγματοποιήθηκε 20-23 Απριλίου. Άμεσα...

H HCF GR στο Athens Fashion Week με την L’Oréal Professionnel

H HCF GR, σε συνεργασία με την L’Oréal Professionnel, για τoν σχεδιαστή Vassilis Zoulias. H 34η Athens Fashion Week διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο από τις...

Hairdressing News inspiration από την TONI&GUY

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από την TONI&GUY και τις εξαιρετικές δημιουργίες της! https://www.instagram.com/p/C1CCceUiEDx Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...

Tα IEK DELTA 360 στο Athens Fashion Week με την L’Oréal Professionnel

Τα IEK DELTA 360, σε συνεργασία με την L’Oréal Professionnel, για τους New Designers Ioannis Koulouris, Blue και Sifis Stathakis. H 34η Athens Fashion Week...

Hairdressing News inspiration από τον Sean Moore

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον Sean Moore και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/CvX3cwTImMB/?img_index=1 Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το...