Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λονδίνο Εβδομάδα Μόδας: Οι σχεδιαστές

Μετά το NYFW, η οποία έκλεισε με την φαντασμαγορική πασαρέλα του Tom Ford, η καρδιά της μόδας χτυπάει στο Λονδίνο. Από τις 17 έως τις 21 Σεπτεμβρίου η βρετανική πρωτεύουσα θα υποδεχθεί την εβδομάδα μόδας, αποκαλύπτοντας τις νέες συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022. Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο Λονδίνο τις μέρες που ακολουθούν, συνέχισε να διαβάζεις.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ξεκίνησε σήμερα. Θα συνδυάσει ζωντανές πασαρέλες με digital events, και θα έχει πάνω από 100 συμμετέχοντες σχεδιαστές. Brands όπως οι Molly Goddard, Richard Quinn, και Charles Jeffrey θα συγκεντρώσουν και πάλι το ενδιαφέρον των φωτογράφων και των κοριτσιών της μόδας, ενώ με ανυπομονησία αναμένεται η επιστροφή των Dior, JW Anderson, και Jimmy Choo.

Περισσότερες από τις μισές συλλογές προβάλλονται ψηφιακά ή μέσω μικρών παρουσιάσεων λόγω των συνεχιζόμενων προφυλάξεων για τον COVID. Τα μεγαλύτερα IRL σόου στην εβδομάδα μόδας θα πραγματοποιηθούν στο London Fashion Week’s TikTok Showspace στο Old Selfridges Hotel. Άλλοι σχεδιαστές θα τιμήσουν τοπικά αξιοθέατα, όπως η Βρετανική Βιβλιοθήκη και το Ολυμπιακό Πάρκο Queen Elizabeth. Η Victoria Beckham θα πραγματοποιήσει ραντεβού στο κατάστημά της στη Dover Street, ενώ ο Roland Mouret θα ντεμπουτάρει το φιλμ του στο ξενοδοχείο Soho.

Η γιορτή της μόδας φιλοξενείται από το British Fashion Council (BFC) ή αλλιώς το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, σε συνεργασία με την Clearpay. Για την εκδήλωση, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του BFC, Caroline Rush, δήλωσε:

«Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να έρθουν επισκέπτες στην πρωτεύουσα, υπενθυμίζοντας στους καταναλωτές τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό του Λονδίνου. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 brands, καταστημάτων, χώρων φιλοξενίας και πολιτιστικών ιδρυμάτων, ανυπομονούμε να δούμε όλη τη πόλη να ζωντανεύει».

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Saul Nash

Bora Aksu

David Koma

Nensi Dojaka

Tiger of Sweden

Mark Fast

Halpern

Temperley London

Vivienne Westwood

Nicholas Daley

Matty Bovan

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Yuhan Wang

Knwls

Molly Goddard

Palmer Harding

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Eftychia

Roland Mouret

Rejina Pyo

Erdem

S.S Daley

Richard Malone

Duro Olowu

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

Supriya Lele

Roksanda

Stefan Cooke

Osman

Fashion East

Simone Rocha

Charles Jeffrey Loverboy

Emilia Wickstead

Sharon Wauchob

Edeline Lee

Victoria Beckham

Toga

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Huishan Zhang

Richard Quinn

Harris Reed

JW Anderson

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!