Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κίνηση Αγάπης και Εξέλιξης

Από όλες τις γιορτές του χρόνου, αγαπώ τα Χριστούγεννα…

Τ‘ αγαπώ γιατί μου ξυπνάει το παιδί μέσα μου που αδημονεί να ζήσει αυτές τις ημέρες όσο τίποτα στον κόσμο… Είναι παντού πολύχρωμα και χαρούμενα! Τα πάντα γύρω με φώτα που τρεμοπαίζουν και νομίζεις ότι υπάρχει μία μόνιμη μουσική, ακόμη και αν δεν παίζει από κάποιο μεγάφωνο.

Είναι η γιορτή της ένωσης και της αγάπης, διάστημα της δημιουργικότητας, αλλά και ίσως το πιο σημαντικό όλων, αυτή την εποχή, οι «δυνατοί» βοηθούν τους «αδύναμους» λίγο περισσότερο από τις άλλες ημέρες.

Μία ιδιαίτερη συνάντηση

Είχα την τιμή να καλεστώ σε μία τελετή γνωριμίας, που πραγματοποίησε ο Δήμος Αιγάλεω στις «Δομές Φτώχειας».(με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Επικοινωνία και Μάρκετινγκ στο Ψηφιακό Περιβάλλον και ο Ρόλος των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» των εκδόσεων Gutenberg , όπου στο βιβλίο η εταιρία KYANA αποτελεί μελέτη περίπτωσης )

Η γνωριμία αυτή, τόσο με το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, που έχει την έδρα του στο Δήμο Αιγάλεω, αλλά και των εταιρειών μεταξύ τους, αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων για την ανάδειξη και εφαρμογή της σύνδεσης της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας με όρους βιωσιμότητας. Οι εταιρείες σύσσωμες προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις δομές του Δήμου. Οι οποίες, ασκούν αξιόλογο έργο και που περισσότερα από 1000 άτομα σιτίζονται τον μήνα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν:

Ο Πρύτανης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κος Παναγιώτης Καλδής
Ο Δήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω, κος Γιάννης Γκίκας
Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας του Δήμου Αιγάλεω, κος Ηλίας Μάνδρος
Ο Πρόεδρος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεωνκαθηγητήςΑπόστολος Γιοβάνης
Η καθηγήτρια πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και συγγραφέας του βιβλίου Ανδρονίκη Κάβουρα
Ο κος Άγις Πιστιόλαςdirector of marketing, communication and export departments, member of the board, Agrino και πρόεδρος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας.
Ο κος Ηρωδίων Σουλόπουλοςσυνιδρυτής ΑΠΤΑΛΙΚΟ ΑΜΚΕ και η κα Χαρούλα Τσαλιπαρασυνιδρύτρια ΑΠΤΑΛΙΚΟ ΑΜΚΕ
Η κα Αλεξάνδρα Πίττα -Χαζαπηceo, Αττική Μελισσοκομική
Η κα Μαρία Κατσαμπούρη, marketing manager, Αττική Μελισσοκομική
Ο κος Γιάννης Βασιλειάδης, CEO KYANA HELLAS
H κα Άννα Καραγκιουλέγραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ
Η κα Μαριάννα ΒακαλοπούλουCEO STYLISTAS start up
H κα Βίκυ Καραντζαβέλου, δημοσιογράφος, traveldailynews
O κος Κωνσταντίνος Δανιάς, Media Manager, UPFIELD
H κα Μαργαρίτα ΣτεργίουΥπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων UPFIELD

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου με εκπροσώπους από όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν ως μελέτες περίπτωσης. Προκειμένου να υπογράφουν πρωτόκολλα συνεργασίας μεταξύ του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και των εταιριών. Όλα, παρουσία πανεπιστημιακών, υπουργών, δημοσιογράφων και άλλων υψηλά ιστάμενων προσώπων.

Ανοίγονται νέοι ορίζοντες

Το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ευελπιστεί να ανοίξει ορίζοντες σύνδεσης της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας και ο Δήμος Αιγάλεω και οι εταιρίες δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες όπως εξάλλου έχει συμβεί και στο παρελθόν, με το διεθνές συνέδριο στρατηγικού καινοτόμου μάρκετινγκ και τουρισμού (ICSIMAT) που διοργανώνεται από την συγγραφέα κα Ανδρονίκη Κάβουρα.
Από την πλευρά μου θα ήθελα να πω πως εκείνη την ημέρα που παρευρέθηκα στις Δομές Φτώχειας… η έκπληξη που είχα στην θέαση της συλλογής τροφίμων και προϊόντων περιποίησης αλλά και περίθαλψης ήταν τόσο μεγάλη, που μαζί με τις πληροφορίες για το πόσες οικογένειες βοηθιούνται μηνιαίως και όχι μόνο τα Χριστούγεννα, μου προκάλεσε μια τέτοια συγκίνηση που η ελπίδα μου για την ύπαρξη ανθρωπιάς ενισχύθηκε με μιας!!!
Συγχαίρω όλους όσους τα λόγια τους τα κάνουν πράξεις και εύχομαι περισσότερες εταιρείες να συμβάλλουν με την γνώση αλλά και τα υλικά τους αγαθά ώστε περισσότερα νοικοκυριά να είναι ασφαλή και ευτυχισμένα!!!

Άντζελα Ευριπίδη – Δημήτρης Κακλιάς

Περισσότερα σχετικά μπορείτε να δείτε στο www.dimitriskaklias.gr στο facebook ή στο Instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Τα μαλλιά σας είναι το στέμμα σας και ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να έχετε τα μαλλιά, που ονειρεύεστε και βλέπετε τόσο καιρό στα περιοδικά; Φυσικά, η απάντηση ακούει στο όνομα της κερατίνης ΚΥΑΝΑ, η οποία υπόσχεται από την αρχή θεαματικά αποτελέσματα. Παραδεχτείτε το! Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι προνόμιο λίγο γυναικών και εσείς θα είστε από αυτές.

Βούρτσα μαλλιών – Επενδύστε σε εργαλεία υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά σας!

Σκεφτείτε τα μαλλιά σας σαν την επιδερμίδα σας και επενδύστε σε προϊόντα και εργαλεία hair styling υψηλής ποιότητας. Έτσι, θα διατηρήσουν την υγεία και την λάμψη τους. Επιλέξτε μια επαγγελματική βούρτσα εξειδικευμένη στην απομάκρυνση των κόμπων. Μία βούρτσα, που προστατεύει την δομή της τρίχας και ταυτόχρονα το δέρμα της κεφαλής.

Botox μαλλιών. Τι είναι; – Hair and style tips

Δεν υπάρχει το botox προσώπου μόνο! Η τεχνολογία, μαζί με τις εταιρείες κομμωτικής έχουν κάνει κι αυτές την επανάσταση τους! Έτσι λοιπόν, ήρθε και σε εμάς η θεραπεία botox μαλλιών. Θα αναρωτιέστε όμως τι ακριβώς κάνει. Θα σας τα πω όλα στο νέο μου άρθρο.

Μια γιορτινή μέρα στην Α1 Βόλεϊ LEAGUE γυναικών.

Στα γραφεία της ελληνικής πετοσφαίρισης στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μία γιορτή/παρουσίαση για να τιμήσουν και να δοθούν δώρα στις mvp A1 βόλεϊ league γυναικών. Κρατώντας τα...

Κρητικά Καλλιστεία 2021

Κρητικά Καλλιστεία 2021. Μια υπέροχη διοργάνωση για τον θεσμό, με Χρυσό Χορηγό την KYANA Professional Hair Products.