Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη!

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη!

Και αγαπώ την τέχνη !

Ψάχνω  πάντα τρόπους να συνδυάσω τα μαλλιά με την τέχνη ,

Πως το κάνω ;

Αγαπώ τα μαλλιά αλλά και την τέχνη. Έτσι λοιπόν βρήκα έναν τρόπο να δημιουργώ θεματικά event με κουστούμια που φτιάχνουμε εμείς. Η ομάδα του κομμωτηρίου μας με ανάλογη διακόσμηση στον χώρο , φτιάχνουμε τα μαλλιά μας   και το μακιγιάζ πάνω στο θεματικό που έχουμε οργανώσει. Αυτός είναι ένας τρόπος που μου αρέσει να εκφράζω την τέχνη μου με κέφι, δουλεύοντας μέσα από το κομμωτήριο!

Έχω πολλά να σου δείξω!

UFO theme day

Τώρα Μια περίληψη για εμένα,

Με την κομμωτική ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία, απο τα 15, χωρίς να έχω καμμία επιρροή από οικογένεια, κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το αυτό το επάγγελμα .

Είμαι 33 ετών και είμαι ιδιοκτήτρια  κομμωτηρίου εδώ κ 13 χρόνια μαζί με την αδελφή μου Μαρία στο κέντρο  της Γλυφάδας το HairTonicSpa .

Στόχος μου ήταν είναι και θα είναι η αναγνώριση της δουλειάς μου κ το όνομα μου να συνδέετε με την άψογη ποιότητα.

Τι κάνω ; 

Χρωμα ,Κούρεμα η χτένισμα ;

Τα πάντα !

Αλλά η αδυναμία μου είναι το χρώμα ,η επιμονή  η συνεχής εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό  , οι βραβεύσεις διαγωνισμών οι Συμμετοχές μου σε fashion show , events , φωτογραφίσεις  και η Εξειδίκευση πάνω στο χρώμα των μαλλιών, είναι αυτά που με έφτασαν στην έδρα της εκπαίδευσης.

Ανήκω σε μια υπέροχη ομάδα εκπαιδευσης πανω στο χρώμα των μαλλίων στην L’Oréal Professionnel 

Στους L’Oréal pro Artist .

Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να Εμπνέω και να μοιράζομαι τον δικό μου τρόπο στους συναδέλφους μου .

Κάνω σεμινάρια σε επαγγελματίες κομμωτές αλλά και σε αρχάριους πάνω σε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές για το τέλειο χρώμα βαφής στα μαλλιά!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΣΤΟ HAIRDRESSING NEWS;

Έδω στο Hairdressing News θα μοιράζομαι μαζί σας διαφορά πράγματα από έμπνευση για μαλλιά , συμβουλές,  ομορφια, μόδα και γενικά ότι θέλετε μπορείτε να με ρωτάτε. Είμαι εδώ για να απαντήσω και να δώσω έμπνευση χωρίς δισταγμό !

Αγάπη Στυλίδου
Αγάπη Στυλίδουhttps://hairdressingnews.com
Hair Artist Salon Owner Hair Tonic spa Loreal Pro Artist Color specialist

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόση δημιουργικότητα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος λοιπόν… Μαλλιά, κοστούμια, διακόσμηση με θεματικά event… Μπράβο σας!

  2. Αγάπη σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!σε θαυμάζω κ σε χαίρομαι!!!!!!Έτσι!!!!!να λάμπεις κ να μας εμπνεεις!!!!!καλές κι άλλες επιτυχίες!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Γιατί δεν αγαπάς τα μαλλιά σου;

Γιατί; Γιατί δεν αγαπάς τα μαλλιά σου;Γιατί προσεχείς το πρόσωπο σου και τα μαλλιά σου όχι; Γιατί στο πρόσωπο σου βάζεις τα καλύτερα προϊόντα και...

Κορίτσια κουρέψτε τα μαλλιά σας!

Γιατί να Κουρέψετε τα μαλλιά σας; Εννοώ τις άκρες 1,3 εκατοστά είναι αρκετά!!! Το καλοκαίρι έφτασε, τα μπάνια ξεκίνησαν , στον ήλιο βγήκαμε και στο...

Πως να φροντίσω τα μαλλιά μου το καλοκαίρι.

Το πιο σημαντικό βήμα για να έχουμε υγιεί μαλλιά είναι το κούρεμα! Δεν ξεχνάμε να κουρεύουμε τα μαλλιά μας κάθε δυο μήνες ένα εκατοστό για...

Γιατί να χρησιμοποιώ αντιηλιακό μαλλιών ;

Ποσό σημαντικό είναι το Αντιηλιακό μαλλιών; Το αντιηλιακό μαλλιών είναι απαραίτητο για την υγεία των μαλλιών μας,Πρέπει να χρησιμοποιείς  αντιηλιακή προστασία κάθε φορά που εκτίθεσαι στον...

Διατροφή και μαλλιά!

Διατροφή και μαλλιά Η διατροφή παίζει πολύ  σημαντικό...