Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Είστε έτοιμοι για τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι.

Είναι έτοιμο το σαλόνι σας για την πιο όμορφη σεζόν του χρόνου τα Χριστούγεννα;
Τώρα που ο Δεκέμβριος έφτασε το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει καλά και αληθινά ξεκινήσει.
Eσείς φίλοι μου και συνάδελφοι, κάνατε την κατάλληλη προετοιμασία για αυτές τις όμορφες μέρες;

Να μερικά μυστικά που ίσως σας φανούν χρήσιμα.

Τραβήξτε την προσοχή του κόσμου στο σπήλαιο του glam καταστήματός σας.

Πότε νιώσατε ότι πλησιάζουν γιορτές;
Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες εορταστικές βιτρίνες σε κεντρικούς δρόμους!
Οπότε, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να μην μείνει πίσω το δικό σας σαλόνι.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη έξτρα λάμψη για να τραβήξετε την προσοχή των περαστικών.
Αναντίρρητα, τα παράθυρα του σαλονιού σας είναι ανεκτίμητη δωρεάν διαφήμιση. Οπότε καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο έτσι ώστε να κλέψετε τα βλέμματα.

Χριστούγεννα μαγεία

Ώρα για διακόσμηση…

Μην ξεχνάτε εκτός από την τζαμαρία σας και την δύναμη της ρεσεψιόν του κομμωτηρίου σας.
Σε όλους αρέσει η Χριστουγεννιάτικη προσφορά! Αρχικά, μπορείτε να ντύσετε την ρεσεψιόν σας με δελεαστικές προσφορές από προϊόντα μαλλιών! Φτιάξτε συσκευασίες δώρων σε δελεαστικές τιμές και προτρέψτε τον πελάτη σας να πάρει ίσως και ένα δώρο για φίλο ή συγγενή λόγω των ημερών.

Χριστουγεννιάτικη ρεσεψιόν



Αν έχετε website του κομμωτηρίου σας σίγουρα να το έχετε ενημερώσει! Να αναφέρει για τις χριστουγεννιάτικες προσφορές σας, για τον υπέροχο στολισμό σας και για το εορταστικό σας ωράριο.
Μην ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο και για τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μην ξεχνάτε να τίς ανανεώνετε τουλάχιστον τρείς ή τέσσερεις φορές την εβδομάδα μέχρι την μεγάλη μέρα της παραμονής Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς.

Αχ, αυτά τα ραντεβού της τελευταίας στιγμής.

Να θυμάστε ότι αυτή είναι μία πολυάσχολη εποχή με πολλές απαιτητικές τεχνικές χρώματος! Οπότε η κράτηση ενός ραντεβού είναι απαραίτητη.
Παρόλα αυτά, προετοιμαστείτε και για τα τηλέφωνα της τελευταίας στιγμής.
Ίσως μπορέσουμε να αποτρέψουμε κάπως τα ραντεβού της τελευταίας στιγμής στέλνοντας ένα μήνυμα ή ένα mail υπενθύμισης.

Φτιάξτε έναν μικρό χώρο στο σαλόνι σας κοντά στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας έτσι ώστε οι πελάτες σας να βγάζουν τις δικές τους selfie μέσα στον υπέροχο διάκοσμό σας και πείτε τους να το κοινοποιούν στα κοινωνικά δίκτια και γιατί όχι να κάνετε και έναν υπέροχο διαγωνισμό της καλύτερης Χριστουγεννιάτικής selfie με υπέροχα δώρα που θα κληρώσετε την πρωτοχρονιά!!!

Απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Κάντε το κομμωτήριο σας ακόμα πιο εντυπωσιακό! Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και προετοιμάστε το έδαφος έτσι ώστε οι άπειρες ώρες που θα αφιερώσουμε μέσα, να είναι γεμάτες από λάμψη, όμορφες μυρωδιές και άπειρες ευχές για μια πανέμορφη καινούρια δημιουργική χρονιά.

Καλές γιορτές να έχουμε!

Με πολύ αγάπη

Ελισάβετ Μακρή

Ελισάβετ Μακρή
Ελισάβετ Μακρήhttp://www.queenshairstyle.gr
Ονομάζομαι Ελισάβετ Μάκρη και είμαι μητέρα δυο παιδιών 14 και 5 χρόνων είμαι στο χώρο της κομμωτικής τέχνης 23 χρόνια και τα τελευταία 16 χρόνια ως επιχειρηματίας 4 πλέον καταστημάτων, ενός οικογενειακού κομμωτηρίου , ένα Μπαρμπερ κουρείο remalia barbershop και το πρώτου κέντρο αντιμετώπισης ψείρας στην Ελλάδα στον Άλιμο και στα Ιωάννινα. Η αγάπη μου για την Κομμωτική τέχνη με έκανε να εξελίσσομαι συνέχεια και να μη σταματώ να μαθαίνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Silver shampoo πώς να το χρησιμοποιείς

Silver shampoo εσύ ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς; Το μωβ ή μπλε αντίστοιχα σαμπουάν είναι απαραίτητο μέρος της ρουτίνας περιποίησης των ξανθών μαλλιών. Εσύ...

Chopped bob η νέα τάση του 2023

Chopped bob «ψιλοκομμένο καρέ» είναι η νέα τάση για την άνοιξη/καλοκαίρι '23. Το chopped bob είναι μια συνέχεια από το περσυνό Wolf cut αλλά...

Ξανθό μαλλί να το τολμήσω;

Ξανθό του πάγου, του ήλιου, του βουτύρου, εσύ τι προτιμάς; Πίσω από σχεδόν κάθε διάσημη ξανθιά κρύβεται ένας επιδέξιος colorist μαλλιών, ο οποίος ξέρει...

Καλοκαιρινά μυστικά για όμορφα μαλλιά

Καλοκαιρινά μυστικά... Το καλοκαιράκι σχεδόν έφτασε, οπότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πως μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται και να δείχνουν...

Έχουν υγεία τα μαλλιά σου;

Υγεία και μαλλιά μπορεί να έχουν σχέση μεταξύ τους; Αν τα μαλλιά είχαν φωνή, εδώ θα αναλύσουμε τι θα μπορούσαν να μας πουν. Ο...