Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα αγαπημένα extensions της Kim Kardashian

Με 226 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της, σίγουρα η γνώμη της μετράει, καθώς ό,τι δείχνει στο Instagram γίνεται sold out και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά συγκρατημένη με τα προϊόντα/brands που μοιράζεται με όσους την ακολουθούν.

Φυσικά δε θα μπορούσε να είναι άλλη, από την Kim Kardashian, η οποία κατά καιρούς μάς έχει δείξει το αγαπημένο της makeup, το beauty tool που έχει πάντα στην τσάντα της, το αγαπημένο της concealer hack και διάφορα άλλα.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνει shout-out στο αγαπημένο της extensions brand.

Η θεά Kim ανέβασε ένα story, όπου συγχαίρει την Priscilla Valles, τη celebrity hair extensionist. Μια ματιά στο λογαριασμό της, θα είναι σαν να κάνει παρέλαση μπροστά σου ολόκληρη η A-list του Hollywood, η οποία δημιούργησε σε συνεργασία με την Glam Seamless, τη νέα συλλογή Keratin Hair Extensions που είναι “τα πιο αόρατα, διακριτικά και άνετα extensions”, όπως διαβάζουμε στο site του δημοφιλούς brand.

Ο πήχυς έχει ανέβει και το παιχνίδι έχει αλλάξει για τα luxury extensions”, σημειώνει το brand γι’ αυτή τη συνεργασία και προσθέτει: “Δημιουργημένα στο χέρι και με custom χρώματα, τα extensions αυτής της νέας συλλογής προσφέρουν στους επαγγελματίες και τις καταναλώτριες μια μεγάλη γκάμα επιλογών ανώτερης ποιότητας”.

Και μια που η Kim Kardashian ξέρει καλά από extensions, το review της ήταν αποθεωτικό!

Ω θεέ μου, παιδιά, μόλις έλαβα τα νέα hair extensions της Priscilla. Τα χρησιμοποιώ τους τελευταίους έξι μήνες και έχω πάθει εμμονή. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να επιστρέψω στα παλιά. Έχει τα πιο υπέροχα μαλλιά και δείτε όλα αυτά τα χρώματα! Τα λατρεύω. Priscilla σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Συγχαρητήρια!” ανέφερε στο story της και ως είθισται να συμβαίνει πάντα με την Kim τα νέα διαδόθηκαν αστραπιαία στην beauty κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!