Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

H νέα καλλιτεχνική oμάδα της Haute Coiffure Française, είναι γεγονός!

Δύο λόγια για την Haute Coiffure Française.

Απρίλιος 1945. Οδηγούμενη από νέα ώθηση, η παριζιάνικη ελίτ κομμωτικής,
στα ηνία των διάσημων κομμωτηρίων στο διάσημο Χρυσό Τρίγωνο,
αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κλαμπ και από το οραματικό μυαλό του Fernand Aubry, γεννήθηκε η Haute Coiffure Française. 
Προσωποποιεί την τεχνογνωσία, την επαγγελματική ηθική και τις αξίες, που κάνουν την κομμωτική τον πιο τολμηρό τρόπο για να μεταμορφώσετε την προσωπικότητά σας.
Ως έμβλημα κομψού και εκλεπτυσμένου χτενίσματος, η H.C.F. παίζει σημαντικό ρόλο και ακολουθεί τα βήματα της γαλλικής μόδας.
Με κομμωτήρια σε περίπου 40 χώρες, η Haute Coiffure Française αντιπροσωπεύει 1.000 υψηλής ποιότητας κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο.

Το βήμα για την νέα καλλιτεχνική ομάδα.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου στην ακαδημία της LOREAL έλαβε χώρο, ο διαγωνισμός για την νέα καλλιτεχνική ομάδας Haute Coiffure Greece.
Τα τελευταία δύο χρόνια το club Haute Coiffure Greece, εξελίσσεται συνεχώς και πετυχαίνει τους στόχους που θέτει έναν προς έναν.
Πιο συγκεκριμένα, κομμωτές κάθε ηλικίας, με όραμα, εμπειρία και έμπνευση πήραν μέρος για να καταλάβουν μια θέση σε αυτή.
Φυσικά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και όσοι τα κατάφεραν, είναι έτοιμοι, να δουλέψουν σκληρά.
Όπως ήταν φυσικό, το HairdressingNews, ως χορηγός επικοινωνίας της Haute Coiffure Greece, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο γεγονός για την καλλιτεχνική κομμωτική.
Το Δ.Σ. της, δηλώνει τις θερμές ευχαριστίες της, τους διαγωνιζόμενους ,την κριτική επιτροπή
και φυσικά τον μεγάλο χορηγό την LOREAL professionnel
για την στήριξη σε κάθε βήμα της μεγαλύτερης δημιουργικής ομάδας στον χώρο της κομμωτικής τέχνης H.C.F. τμήμα Ελλάδας.

Το HairdressingNews.com, ήταν φυσικά εκεί! Δείτε τις δημιουργίες, τα backstage, αλλά και τι είπαν στην κάμερά μας οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και η κρητική επιτροπή της Haute Coiffure Greece.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Hairdressing News inspiration από την Maritina Manthopoulou

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από την Maritina Manthopoulou και τις εξαιρετικές δημιουργίες της! https://www.instagram.com/p/CuPzl0bLpgs Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...

Hairdressing News inspiration από τον George Sakkas

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον George Sakkas και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/Cz_FI8vsX5X Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...

Hairdressing News inspiration από τον Anton Kochetkov

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον Anton Kochetkov και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/ClwYUZwLVux Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...

Hairdressing News inspiration από τον Mark Leeson

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον Mark Leeson και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/C0zIGMGMyef/?fbclid=IwAR3j0URY3_zoyCTjbf09okHEtYYDeVKlwFMlPozikqfeYdVrO1i0hDrgR6E Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...

Hairdressing News inspiration από τον Emmanuel Esteban

Για ακόμη μια φορά παίρνουμε έμπνευση από τον Emmanuel Esteban και τις εξαιρετικές δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/CnSYo0urrn8 Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος...