Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

H νέα καλλιτεχνική oμάδα της Haute Coiffure Française, είναι γεγονός!

Δύο λόγια για την Haute Coiffure Française.

Απρίλιος 1945. Οδηγούμενη από νέα ώθηση, η παριζιάνικη ελίτ κομμωτικής,
στα ηνία των διάσημων κομμωτηρίων στο διάσημο Χρυσό Τρίγωνο,
αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κλαμπ και από το οραματικό μυαλό του Fernand Aubry, γεννήθηκε η Haute Coiffure Française. 
Προσωποποιεί την τεχνογνωσία, την επαγγελματική ηθική και τις αξίες, που κάνουν την κομμωτική τον πιο τολμηρό τρόπο για να μεταμορφώσετε την προσωπικότητά σας.
Ως έμβλημα κομψού και εκλεπτυσμένου χτενίσματος, η H.C.F. παίζει σημαντικό ρόλο και ακολουθεί τα βήματα της γαλλικής μόδας.
Με κομμωτήρια σε περίπου 40 χώρες, η Haute Coiffure Française αντιπροσωπεύει 1.000 υψηλής ποιότητας κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο.

Το βήμα για την νέα καλλιτεχνική ομάδα.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου στην ακαδημία της LOREAL έλαβε χώρο, ο διαγωνισμός για την νέα καλλιτεχνική ομάδας Haute Coiffure Greece.
Τα τελευταία δύο χρόνια το club Haute Coiffure Greece, εξελίσσεται συνεχώς και πετυχαίνει τους στόχους που θέτει έναν προς έναν.
Πιο συγκεκριμένα, κομμωτές κάθε ηλικίας, με όραμα, εμπειρία και έμπνευση πήραν μέρος για να καταλάβουν μια θέση σε αυτή.
Φυσικά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και όσοι τα κατάφεραν, είναι έτοιμοι, να δουλέψουν σκληρά.
Όπως ήταν φυσικό, το HairdressingNews, ως χορηγός επικοινωνίας της Haute Coiffure Greece, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο γεγονός για την καλλιτεχνική κομμωτική.
Το Δ.Σ. της, δηλώνει τις θερμές ευχαριστίες της, τους διαγωνιζόμενους ,την κριτική επιτροπή
και φυσικά τον μεγάλο χορηγό την LOREAL professionnel
για την στήριξη σε κάθε βήμα της μεγαλύτερης δημιουργικής ομάδας στον χώρο της κομμωτικής τέχνης H.C.F. τμήμα Ελλάδας.

Το HairdressingNews.com, ήταν φυσικά εκεί! Δείτε τις δημιουργίες, τα backstage, αλλά και τι είπαν στην κάμερά μας οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και η κρητική επιτροπή της Haute Coiffure Greece.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Οι Global Artists Keith Owen και Marty στο μεγαλύτερο Redken event της χρονιάς

Το μεγαλύτερο event του 2023, από την Redken, έλαβε χώρα 20 Νοεμβρίου με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους Global ArtistsKeith Owen και Marty, σε έναν υπέροχο...

Hairdressing News inspiration από την Christy Vlachou

Η Christy Vlachou μας δίνει έμπνευση με τις δημιουργίες της! https://www.instagram.com/p/CmBwVzQLi9n/ Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος όλων των επαγγελματιών για...

Hairdressing News inspiration από τον Lorenzo Mascheroni

Ο Lorenzo Mascheroni μας δίνει έμπνευση με τις δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/CkLK-xztP6w/ Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος όλων των επαγγελματιών...

Hairdressing News inspiration από τον Jiro Okabe

Ο Jiro Okabe μας δίνει έμπνευση με τις δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/CvWlyzQJIqb/?img_index=1 Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος όλων των επαγγελματιών για...

Hairdressing News inspiration από τον Tasso Kermos

Ο Tasso Kermos μας δίνει έμπνευση με τις δημιουργίες του! https://www.instagram.com/p/CwvJLnyMcX9/ Στο Hairdressing News αγαπούμε την έμπνευση, την δημιουργία και το πάθος όλων των επαγγελματιών...