Εμπιστεύσου τον κομμωτή σου!

Γειά σου αγαπημένη!

Ναι, εγώ είμαι πάλι μην φοβάσαι!

Έχω να σου πω κάτι σοβαρό…

Σήμερα θέλω να σου δώσω μερικούς καλούς λόγους για να εμπιστευθείς τον κομμωτη σου και για την αγορά των κατάλληλων προϊόντων για τα μαλλιά σου.

Ξέρω, ξέρω ! Θα μου πεις πως δεν είχες καλή εμπειρία, πως τα προϊόντα του κομμωτηρίου είναι ακριβά ή δεν ξέρω και’γω τί άλλη δικαιολογία μπορείς να βρεις.

Εγώ από τη μεριά μου έχω να σου πω τα εξής και θέλω να τα σκεφτείς με καθαρό μυαλό σε παρακαλώ.

Για πάμε λοιπόν!

10 λόγοι για να εμπιστευθείς τον κομμωτή σου :

▪︎Είναι ο κομμωτής σου (έχεις μια στενή συνεργασία εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποδείξει πως γνωρίζει πολύ καλά τα μαλλιά σου και πως να βελτιώσει την ποιότητα τους)

▪︎Όπως εμπιστεύεσαι τον γιατρό για τα υπόλοιπα θέματα που σε απασχολούν έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται τον κομμωτη σου.

▪︎Γιατί μπορεί να νομίζεις πως τα προϊόντα κομμωτηρίου είναι ακριβά που φυσικά και είναι πιο ακριβά από οποιουδήποτε σούπερ μάρκετ αλλά είναι ποιοτικά και λόγο αυτού χρησιμοποιείς λιγότερο προϊόν με αποτέλεσμα να σου διαρκεί περισσότερο καιρό.

▪︎Δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες μια ζωή. Μπορει να αλλάξει η ανάγκη από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτός που θα το εντοπίσει είναι ο κομμωτής σου και θα σου υποδείξει το κατάλληλο προϊόν.

▪︎Ο κομμωτής σου έχει αφιερώσει χρόνο και πολλά χρήματα για την εκπαίδευση του. Δεν σου προτείνει κάτι απλά επειδή είναι το “έξυπνο” σαμπουάν και πουλάει τρελά.

▪︎Ο κομμωτής σου θέλει να έχει ωραίο καμβά για να μπορεί να δημιουργήσει. Και αλίμονο σε όποιον πει το αντίθετο. Άρα πάντα θέλει το καλό σου.

▪︎Τα κομμωτηριακά προϊόντα είναι πολύ πιο καλλυντικά και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και θεραπευτικά.

▪︎Στο κομμωτήριο υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία διάγνωσης.

▪︎Ο κομμωτής σου είναι πάνω από το κεφάλι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά για να βρει την εξατομικευμένη περιποίηση σύμφωνα με τα δικά σου αποκλειστικά θέματα

▪︎Ο κομμωτής σου ειναι εκεί και θα είναι εκεί ακόμη και μετά την αγορά του προϊόντος για οποιαδήποτε απορία μπορεί να σου δημιουργηθεί.

Εμπιστεύσου τον κομμωτή σου όπως εμπιστεύεσαι οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα.

Μπορεί να σε συμβουλεύει, να σε παροτρύνει, να αντιληφθεί κάτι που εσύ δεν ξέρεις, να σου δώσεις λύσεις και να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των μαλλιών σου και ταυτόχρονα την ψυχολογία σου.

Μην φοβάσαι! Ψάξε για αυτόν που θα σε εμπνεύσει και σποκαυσε τη συνεργασία!

Kalliope Veniou

http://www.kalliopeveniou.gr

http://www.fb.com/kalliopeveniou

http://www.instagram.com/kalliopeveniou_beautyhall

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Hot hair trends ’22-’23

Είσαι έτοιμη για τα νέα trends ; Διάβασε προσεκτικά και επέλεξε αυτό που θα σε κάνει σα να περπατάς σε πασαρέλα!

Σεπτέμβριος – οι ανάγκες των μαλλιών

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ! Εσύ μπήκες στο πρόγραμμα; Ξεκίνησες δυναμικά; Κάλυψες τα κενά που άφησε το καλοκαίρι;

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου

5 Μυστικά για υγιή μαλλιά! Διάβασε το άρθρο και σίγουρα θα βρεις τι κάνεις λάθος τόσο καιρό. Μικρά μυστικά για μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά!

Leave-in conditioner, να πάρω;

Χρησιμοποιείς leave-in conditioner; Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνεις; Διάβασε το άρθρο μου και μάθε το γιατί.

Vitamin C και στα μαλλιά

Ξέρεις γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς Vitamin C στα μαλλιά σου; Αν η απάντηση είναι "όχι" τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.