Τολμήστε να κάνετε αλλαγές!

0
955

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές!

Έρχονται σιγά σιγά τα Χριστούγεννα και σκέφτεσαι πως έχει έρθει εκείνη η στιγμή που σκεφτόσουν για μια ωραία αλλαγή.

Πάντα τέτοιες εποχές στις γιορτές δημιουργείται η ανάγκη για κάτι διαφορετικό.
Φυσικά και αυτή την ανανέωση την χρειάζονται περισσότερο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες.

Για να σε βοηθήσω θα σου αναφέρω κάποιες διαδεδομένες τεχνικές, όπου μέσα από εκεί σκεφτείς τι ακριβώς σου ταιριάζει.
Όμως αυτό θα βοηθήσει τον δικό σου κομμωτή να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις.

Πάμε να δούμε τι μπορούμε να επιλέξουμε:

Balayage

Το πιο διαδεδομένο από τις παρακάτω τεχνικές. Είναι μια τεχνική όπου το αποτέλεσμα είναι να φαίνονται τα μαλλιά σου, σαν να τα έχει ξανοίξει ο ήλιος. Όπως γίνεται το καλοκαίρι. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα κρατάμε την ρίζα σου ως έχει και ανοίγουμε 2-3 τόνους τις άκρες. Αν υπάρχουν λευκά εννοείται πως βάφουμε την ρίζα σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Foilayage

Είναι τεχνική ίδια με το balayage, που να μεν φαίνεται μα τα εχει ανοίξει τα μαλλιά σου ο ήλιος. Απλά σε πιο έντονο χρωμα στις άκρες. Διαφορά τόνου ρίζας με άκρη 3-4 τόνους.

Sombre

Είναι η εξελιγμένη μορφή του ombre, το οποίο βέβαια οι άκρες σου είναι παρά πολύ ανοιχτές. Όμως τα ενδιάμεσα μήκη από ρίζα άκρη είναι λίγο πιο Soft(έτσι και η ονομασία sombre) δηλαδή σκούρα ρίζα κ οι άκρες πολύ έντονες αλλά τα μεσαία μήκη στην ουσία σβήνουν τα χρώματα μεταξύ τους από άκρη έως την ρίζα.

Shadow Roots

Από τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές. Είναι η τεχνική που το αποτέλεσμα έχει αντίθεση ρίζας με άκρη. Η άκρη του και τα μεσαία τμήματα του θα πρέπει να δείχνουν καθαρό ξάνοιγμα, που θα αναδυκνυεται και η λεπτομέρεια που έχει κάνει ο κομμωτής σας. Το ξανθό που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι παρά πολύ ανοιχτό και καθαρό σαν αποτέλεσμα. Συνδυασμένο με την σκούρα και ψυχρή βάση του θα δείχνει καλαίσθητο.

Baby high lights

Διαχρονικές ανταύγειες όπου ακουμπάνε και στην ρίζα. Είναι εκείνο το αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει φως στο ήδη υπάρχων χρώμα η να συνδυαστεί με λίγο πιο σκούρο και να δώσει μια ομοιόμορφη λάμψη σε όλο το μήκος και πλάτος του κεφαλιού.

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές! Είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν σε αποτελέσματα που δεν το είχατε σκεφτεί.

Περισσότερα σχετικά μπορείτε να δείτε στο www.dimitriskaklias.gr στο facebook ή στο Instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ