Εσένα, δεν σου αξίζει μια έπαυλη στην Κρήτη;

0
655


Ο κορωνοιός και η καραντίνα, κάποια στιγμή θα τελειώσουν… δεν πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να έχεις βρει, που θα πας διακοπές, με το που θα μας επιτραπεί ή διακίνηση;
Αν περιμένεις μέχρι τότε…το πιθανότερο είναι να μην προλάβεις να κλείσεις πουθενά, γιατί οι περισσότεροι, το ίδιο με εσένα θα σκεφτούν.  Άρα .. για δες την επιλογή μας, για πολυτελέστατες διακοπές στη Κρήτη παρακαλώ, και θα με ευγνωμονείς!

Κλείσε για όσο καιρό θες, τη βίλα Τυρίον στο Ηράκλειο Κρήτης, μια βίλα σε  υπερυψωμένο λόφο, με προσωπικό γυμναστήριο, πισίνα, μπαλκόνια και θέα στην αποκλειστικά δική σου παραλία, μόλις 25 μέτρα μακριά σου. Ο συγκεκριμένος χώρος θα σε μαγέψει, θα σε ηρεμίσει και θα σου δώσει, εσένα και των υπολοίπων 11 ατόμων που θα πάρεις μαζί σου, πολλές υπέροχες στιγμές. Διάβασες ότι χωράτε 12 άτομα και πανικοβλήθηκες, πως θα χωρέσετε; Σε πληροφορώ ότι θα είστε περισσότερο άνετοι από όσο μπορείς να φανταστείς. Υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο μπάνιο και ένα μικρό διαμέρισμα με ξεχωριστή είσοδο 80 τμ, το οποίο  χωράει 2 επιπρόσθετα άτομα. Να ξέρεις είτε πας με αεροπλάνο, είτε με πλοίο, η απόσταση από το λιμάνι και από το αεροδρόμιο προς το παλατάκι σου είναι 19 χιλιόμετρα.

Αφήνοντας τα διαδικαστικά, μπαίνω στο ψητό και σου περιγράφω λίγο το σπίτι…..
Στο ισόγειο είναι ένα μεγάλο δωμάτιο με king size κρεβάτι και ενσωματωμένο σπα, το σαλόνι, η τραπεζαρία και ένα δωμάτιο για  αποθήκη. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα δεις τα 4 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, τα οποία έχουν το καθένα ξεχωριστά την τουαλέτα και το ντουζ του. Επίσης στον πρώτο όροφο, είναι και το γυμναστήριο .
Είμαι σίγουρη ότι αν και θα θαμπωθείτε από την πολυτέλεια του εσωτερικού χώρου, θα θέλετε να χαρείτε και με το παραπάνω τον εξωτερικό χώρο, το τεράστιο μπαλκόνι σας. Εκεί υπάρχει η πισίνα, οι ξαπλώστρες, ο χώρος barbeque και ακόμα ένα σαλονάκι.


Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οι ανέσεις στη συγκεκριμένη βίλα, περιλαμβάνουν κλιματιστικό, ίντερνετ, σμαρτ τηλεόραση, νέτφλιξ, Apple TV, τζάκι, και πολλά άλλα….

Δείτε τις φωτογραφίες και οργανωθείτε αναλόγως, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες πολυτελούς τουρισμού που σας προσφέρει η εταιρεία Luxury Heavens.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ