Κύπρος: Με safepass η είσοδος στα κομμωτήρια

0
1015

 «Κλείδωσαν» οι αποφάσεις για τα νέα περιοριστικά μέτρα στην Κύπρο, αποφάσεις που λαμβάνονται εξαιτίας των ιδιαίτερα αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφει τις τελευταίες ημέρες η χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει ο Alpha, στη σύσκεψη που είχε στις 14/7 ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας με την Επιστημονική Ομάδα, τέθηκε η εισήγηση για επίδειξη SafePass παντού – και όχι μόνο σε χώρους συνάθροισης – όπως για παράδειγμα σε κομμωτήρια, κουρεία και περίπτερα.

Ενώ με έντονο τον προβληματισμό για τη διασπορά στα νυκτερινά κέντρα, ανακοινώθηκε την Παρασκευή η απαγόρευση του λικνίσματος και του χορού. Κάτι το οποίο ενδέχεται να επεκταθεί και στις γαμήλιες δεξιώσεις.

Μάριος Πελεκάνος – Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

«Πλησιάζουμε στον ενάμιση χρόνο από την έναρξη της πανδημίας. Η Κύπρος όπως και οι υπόλοιπες χώρες έχουμε ενώπιον μας καλές εμπειρίες, εμπειρίες που μπορούν να μας βοηθήσουν σε σχέση με τα μέτρα που θα λαμβάνονται αναλόγως των εξελίξεων. Όλα αυτά αξιολογούνται ακριβώς για να υπάρχει στόχευση μέτρων και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζεται να προβαίνουμε σε ενέργειες τύπου lockdown που είχαμε τους προηγούμενους μήνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ