Ενθαρρυντικές οι πρώτες πληροφορίες. Ανοιχτά τα κομμωτήρια!

0
714

Ανοιχτά τα κομμωτήρια παραμένουν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση λοιμωξιολόγων και κυβέρνησης. Σε ανάλυση των μέτρων για τον κορονοϊό θα προχωρήσει ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς στις 6 το απόγευμα, όπου θα ανακοινώσει και το αυστηρότερο γενικά lockdown σε όλη την  κόκκινη πλέον Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλεία θα λειτουργήσουν με  click in shop, δηλαδή με ραντεβού μέσα στο κατάστημα και η υπόλοιπη αγορά με click away.  Τα κομμωτήρια και τα κέντρα μανικιούρ, πεντικιούρ θα είναι ανοιχτά με ραντεβού και θα ανοίξουν και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ανοίξουν σε όλη την χώρα με εξαίρεση τα Λύκεια που είναι σε κόκκινες περιοχές, τα οποία και θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

Αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας που πιθανολογείτο από 9 το βράδυ να γίνει 6 το απόγευμα, δεν έγινε κάποια περαιτέρω αναφορά.  Άρα αν και η σύσκεψη ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, μάλλον θα παραμείνει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Πλησιάζει στην ολοκλήρωση της η σύσκεψη και σύντομα θα έχουμε και τα τελικά νέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ