Η τέχνη του Hair Styling

H τέχνη του Hair Styling

Συνέντευξη της Τσαούς Φατμά (ΚΥΑΝΑ) στην Άντζελα Ευριπίδη (ArtandYou.gr team).

Στον χώρο της κομμωτικής, συνάντησα πολλούς colorist που έβγαζαν μοναδικά χρώματα στα κεφάλια των μοντέλων… άλλοι πάλι εντυπωσίαζαν με τα μοναδικά τους κουρέματα, γνωστοί και ως couper. Εγώ από την άλλη, λόγω του μήκους των μαλλιών μου, είχα συνεργασίες πάντα με hair experts που στην ουσία έκαναν ένα εξαιρετικό styling στα μαλλιά, εμπνευσμένοι από την τάση της εκάστοτε μόδας, χρονιάς ή και της χώρας τους.

Οι συνεργασίες μου με αυτούς τους καλλιτέχνες…

Όπως λοιπόν προανέφερα, οι συνεργασίες μου με αυτούς τους καλλιτέχνες έβγαζαν χρονοβόρα αλλά μοναδικά χτενίσματα. Κάποιες φορές επίπονα κιόλας, διότι χρησιμοποιούσαν διάφορες κατασκευές πλεγμένες με τα μαλλιά μας, και ενώ το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό… ίσως να μην το καταλάβαιναν οι θεατές λόγω της υπερβολής. Επίσης δεν υπήρχε διάθεση από μεριάς τους, μιας και όλοι ήταν κομμωτές, να μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες στην καθημερινότητα με τους πελάτες τους.
Οι κομμωτές οι οποίοι ήταν δημιουργικοί, φαντασμαγορικοί, αποτελεσματικοί και ενέπνεαν όλους όσους τους έβλεπαν, να τους μιμηθούν… ήταν και αυτοί που μέχρι και σήμερα υπάρχουν!

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή της εξαιρετικής καλλιτέχνιδας Τσαούς Φατμά, που γνώρισα πρόσφατα και πραγματικά με εξέπληξε με τον καλύτερο τρόπο.
Η χαμηλών τόνων Hair Expert που ζει στην Κομοτηνή, ήρθε στην Αθήνα πριν από ένα μήνα για ένα σεμινάριο βραδινών και νυφικών χτενισμάτων, το οποίο διοργάνωσε η ΚΥΑΝΑ στο studio Hairdressingnews.com, εκπλήσσοντας τους πάντες.
Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης , εννοείται και θα της έπαιρνα μία mini συνέντευξη ώστε να την γνωρίσετε και ’σεις με την σειρά σας.

Από πότε θυμάσαι τον εαυτό σου να θέλει ν’ ασχοληθεί με την κομμωτική;

Είναι πολλά τα χρόνια που με θυμάμαι να θέλω ν’ ασχοληθώ… ωστόσο ξεκίνησα στα 15 μου χρόνια.

Γιατί επέλεξες το Hair Styling και όχι κάποιο από τις άλλες τέχνες όπως το κόψιμο ή το βάψιμο;

Ασχολούμαι με όλα, αλλά προτιμώ τα βραδινά και τα νυφικά χτενίσματα.

Πώς εμπνέεσαι;

Η έμπνευση μου έρχεται κατά την διάρκεια του χτενίσματος… Αγαπώ την φύση και τα στοιχεία της όπως τα λουλούδια και συγκεκριμένα τα τριαντάφυλλα. Ωστόσο έχω επιρροές από έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Αdnan Serter.

Υπήρξε ποτέ κάποια έμπνευση που να μην σου βγήκε;

Όχι ποτέ.

Τί είναι αυτό που δεν έχεις καταφέρει ακόμη;

Δεν υπάρχει κάτι που προσπάθησα και δεν το κατάφερα. Σίγουρα όμως έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου που θέλω να επιτύχω.

Ποιο είναι το ιδανικό μήκος στα μαλλιά για να βγουν τέλεια όλα σου τα χτενίσματα;

Τα μακριά μαλλιά είναι αυτά που βοηθούν στο να τελειοποιηθεί ένα αποτέλεσμα.

Χώρα – όνειρο που θα ήθελες να πας και να παρουσιάσεις την δουλειά σου;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στο μυαλό μου, με πολλή μεγάλη χαρά όπου με στείλει η ΚΥΑΝΑ, θα πάω να την παρουσιάσω.

Ποιο είναι το συστατικό που κάνει την συνεργασία σου με την Kyana μοναδική;

Οι εξαιρετικοί και σωστοί συνεργάτες.

Όσοι από εσάς θέλετε να παρακολουθήσετε το επόμενο σεμινάριο της και να “κλέψετε” κάποιες από τις ιδέες της… στις 12 /12 /21 είναι η ευκαιρία σας!!!

Για πληροφορίες και τιμή συμμετοχής επικοινωνήστε με την @kyana_pro ή με το www.hairdressingnews.gr

Περισσότερα σχετικά μπορείτε να δείτε στο www.dimitriskaklias.gr στο facebook ή στο Instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Τα μαλλιά σας είναι το στέμμα σας και ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να έχετε τα μαλλιά, που ονειρεύεστε και βλέπετε τόσο καιρό στα περιοδικά; Φυσικά, η απάντηση ακούει στο όνομα της κερατίνης ΚΥΑΝΑ, η οποία υπόσχεται από την αρχή θεαματικά αποτελέσματα. Παραδεχτείτε το! Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι προνόμιο λίγο γυναικών και εσείς θα είστε από αυτές.

Βούρτσα μαλλιών – Επενδύστε σε εργαλεία υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά σας!

Σκεφτείτε τα μαλλιά σας σαν την επιδερμίδα σας και επενδύστε σε προϊόντα και εργαλεία hair styling υψηλής ποιότητας. Έτσι, θα διατηρήσουν την υγεία και την λάμψη τους. Επιλέξτε μια επαγγελματική βούρτσα εξειδικευμένη στην απομάκρυνση των κόμπων. Μία βούρτσα, που προστατεύει την δομή της τρίχας και ταυτόχρονα το δέρμα της κεφαλής.

Botox μαλλιών. Τι είναι; – Hair and style tips

Δεν υπάρχει το botox προσώπου μόνο! Η τεχνολογία, μαζί με τις εταιρείες κομμωτικής έχουν κάνει κι αυτές την επανάσταση τους! Έτσι λοιπόν, ήρθε και σε εμάς η θεραπεία botox μαλλιών. Θα αναρωτιέστε όμως τι ακριβώς κάνει. Θα σας τα πω όλα στο νέο μου άρθρο.

Μια γιορτινή μέρα στην Α1 Βόλεϊ LEAGUE γυναικών.

Στα γραφεία της ελληνικής πετοσφαίρισης στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μία γιορτή/παρουσίαση για να τιμήσουν και να δοθούν δώρα στις mvp A1 βόλεϊ league γυναικών. Κρατώντας τα...

Κρητικά Καλλιστεία 2021

Κρητικά Καλλιστεία 2021. Μια υπέροχη διοργάνωση για τον θεσμό, με Χρυσό Χορηγό την KYANA Professional Hair Products.