Metal Detox-Επαναστατική καινοτομία για βαφή, balayage, ντεκαπάζ.

0
1097

Μια επαναστατική καινοτοµία φέρνει η L’Oréal Professionel Paris.
Μια νέα τεχνολογία που εγγυάται βαφή, balayage και ντεκαπάζ χωρίς σπάσιµο. Με 100% αξιόπιστο, χρωµατικό αποτέλεσµα και βελτιστοποιημένη εναπόθεση των χρωστικών, χωρίς να επηρεάζεται το ξάνοιγμα.

Το Πρόβληµα

Οι κομμωτές παρατηρούν σπάσιμο της τρίχας και ανομοιομορφία στο χρώμα, ακόμα και σε πελάτισσες με εξαιρετικά υγιή μαλλιά.

Η Ανακάλυψη

Μετά από 7 χρόνια ερευνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η L’Oréal ανακάλυψε ότι το σπάσιμο και το μη αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα οφείλεται στο μέταλλο που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και όχι στο μέταλλο που βρίσκεται στην επιφάνειά της. Κατά τη βαφή, το balayage & το ντεκαπάζ, το μέταλλο στο εσωτερικό της τρίχας αλληλεπιδρά με το οξειδωτικό, οδηγώντας σε σπάσιμο και λιγότερο αξιόπιστο χρώμα.

Η Λύση

Η L’Oréal Professionnel Paris ανέπτυξε ένα πρωτόκολλο με ένα μόριο που, χάρη στομικρό μέγεθός του, είναι σε θέση να στοχεύει το μέταλλο στο εσωτερικό της τρίχας: τη Γλυκοαμίνη.

Ένα νέο μόριο, το οποίο αποτέλεσε και τον πυρήνα της σειράς Metal Detox.

Τα Αποτελέσματα

Το πρωτόκολλο αυτό μελετήθηκε ενδελεχώς από επιστήμονες και 3 διεθνείς κομμωτές, στο πλαίσιο 102 οργανοληπτικών δοκιμών και πάνω από 1000 in vivo δοκιμών.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, με τις δοκιμές να δείχνουν 87% μικρότερο κίνδυνο σπασίματος και 100% αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς κανέναν αντίκτυπο στο ξάνοιγμα και με βελτιστοποιημένη εναπόθεση των χρωστικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ