Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

BANGS / FRINGES 101 HOW TO . . .

Στο Hair Talk Vlog αυτής της εβδομάδας θα αναλύσουμε τα τεχνικά σημεία για επιτυχημένες αφέλειες, αναγνωρίζοντας τις καμπύλες του κεφαλιού… με βάση πάντα την φυσική γεωμετρία!

Επίσης θα δείξουμε πως μπορούμε να δώσουμε την επιθυμητή υφή στις αφέλειες μας για να μπορούν να είναι διαχειρίσιμες στην καθημερινότητα της πελάτισσάς μας και να μακραίνουν χωρίς να την κουράζουν.

Αυτό το τριγωνάκι που όλοι έχετε στο μυαλό σας δημιουργώντας μια αφέλεια, έχει τα μυστικά του!!!

Ποιο είναι το σωστό χώρισμα για το τρίγωνο; Θα δούμε έναν εύκολο τρόπο να παίρνουμε σωστά το χώρισμα μας χωρίς να έχουμε αμφιβολία για το αν οι αφέλειες θα πέσουν σωστά στο πρόσωπο. Θα δούμε πως θα στεγνώσουμε σωστά και πως θα διαμορφώσουμε την τελική υφή.

Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης
#HairdresserOnFire Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο να αποκτήσει ο κομμωτής την παίδεια που χρειάζεται, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του, να ξυπνήσει την δημιουργικότητά του, εμπλουτίζοντας τις εξειδικευμένες τεχνικές και τα χαρίσματά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

1940 Retrospective

Σε προηγούμενο Hair Talk Vlog αναπολήσαμε την μόδα και τις τάσεις που επικράτησαν την δεκαετία του 1930. Σήμερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο, βαδίζοντας στην επόμενη δεκαετία. Η δεκαετία του 1940 υπήρξε σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως είναι φυσικό επηρέασε και την μόδα. Στο σημερινό Hair Talk Vlog λοιπόν ταξιδεύουμε στα '40s

1930 Retrospective

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον χρόνο και σε αυτό το Hair Talk Vlog θα κάνουμε μία στάση στην δεκαετία του 1930. Βασικό χαρακτηριστικό της δεκαετίας είναι η Θηλυκότητα! Θηλυκότητα σε όλα! Στην μόδα που αφορά Ρούχα, μαλλιά, lifestyle!

Retrospective 1920

Συνεχίζουμε την Ιστορική αναδρομή που ξεκινήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο Retrospective HairTalk Vlog!Αυτή την εβδομάδα, σε αυτό το επεισόδιο θα κάνουμε μία στάση στο 1920....

Retrospective

"Hair 1900s" Στο νέο κύκλο επεισοδίων Hair Talk Vlog θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή! Άλλωστε «Αν...

SOFT BANGS

Στον κόσμο της κομμωτικής οι αφέλειες ήταν και θα είναι αυτές που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια με μια δόση νοσταλγίας.Στο παρόν, οι...