Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πώς να παραμείνεις fit στην καραντίνα

Η ανάγκη για ευεξία και αυτοφροντίδα δεν αποτελεί «τάση», ωστόσο, κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι εξασκούμαστε μέχρι εξαντλήσεως, προκειμένου να δούμε το πολυπόθητο six pack να γραμμώνει τους άνω και κάτω κοιλιακούς μας.

Η χρονιά που μας πέρασε έκανε τους περισσότερους από εμάς να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, ενώ επαναδιαπραγματευθήκαμε την έννοια της αυτό – φροντίδας. Οι άνθρωποι υιοθέτησαν μια πιο ολιστική προσέγγιση για τη συνολική τους ευημερία, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που τους κάνουν χαρούμενους και υγιείς, χωρίς να ψάχνουν απλώς το γρηγορότερο τρόπο για να γίνουν φέτες. Και αυτή η προσέγγιση είναι αυτή που αξίζει να μεταφέρουμε στη νέα χρόνια – με νέες συνήθειες, πιο φιλικές προς το σώμα μας, υπομονή, ηρεμία και διάθεση για αλλαγή.

Η δουλειά από το σπίτι ίσως φάνταζε για πολλούς η ιδανική ευκαιρία ώστε να εντάξουν τη γυμναστική στη ζωή τους, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν τους άφηναν χρόνο για να πάνε στο γυμναστήριο. Δυστυχώς όμως, μετά από σχεδόν ένα χρόνο πανδημίας, οι περισσότεροι από εμάς φαίνεται να έχουμε χάσει το κίνητρό μας.

Και εδώ είναι που έρχεται η 20λεπτη γυμναστική. Εντατική και σχεδιασμένη να «χτυπήσει» τις πιο απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως γλουτούς και μπράτσα, η ολιγόλεπτη εξάσκηση είναι η τέλεια λύση για όσους δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Επιπλέον, το ότι «μένουμε σπίτι» μας δίνει τη δυνατότητα, μιας και διαβιούμε υπό αυτές τις συνθήκες, να απολαύσουμε τα οφέλη της τεχνολογίας. Πριν λίγο καιρό η Apple λάνσαρε το Apple Fitness+, μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και να έχουν εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής, μετρήσεις και δεδομένα που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τη φυσική κατάσταση που επιθυμούν ακόμα πιο γρήγορα. Τέτοιες τεχνολογικές εφαρμογές, μπορείτε να βρείτε σε όλα τα κινητά σας τηλέφωνα… αρκεί να είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Ας δοκιμάσουμε, ας παίξουμε, ας βρούμε τι μας ταιριάζει για να νιώθουμε κάθε μέρα καλά, μας αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!