Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μετά το ρεφλε..το χάος

Τι είναι τελοσπάντων αυτό το ρεφλέ που ακούμε όλοι και όλες;

Πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους ρεφλέ ή μόνο οι ξανθές..;

Αυτές είναι Κάποιες ερωτήσεις που ακούμε συχνά μέσα στα κομμωτήρια ή ακόμα και σε συζητήσεις μεταξύ γυναικών

Πάμε λοιπόν να δούμε τι είναι το ρεφλέ

Το ρεφλέ είναι μία διαδικασία που προσθέτουμε χρώμα στα μαλλιά χωρίς να αλλάξουμε την τονικότητα , η για να διώξουμε ανεπιθύμητες αποχρώσεις κυρίως σε ξανθά μαλλιά όπως το κίτρινο, χωρίς να σκουρύνουμε τον τόνο των μαλλιών παρά μόνο να πάρουμε την απόχρωση που θελουμε

Παλαιότερα γινόντουσαν με τις κλασικές αλκαλικές βαφές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα επιθυμητά ξανοίγματα των φυσικών μαλλιών ,έτσι αντί να δίνουμε μία ωραία αίσθηση δεμένων χρωμάτων ξαφνικά βλέπαμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα..

Πλέον όλες οι αναγνωρισμένες εταιρίες που απευθύνονται σε επαγγελματίες έχουν φτιάξει σειρές προϊόντων οι οποίες είναι σε όξινο περιβάλλον και όχι αλκαλικό έτσι λοιπόν κάνοντας την διεργασία τον ρεφλέ πάνω στα μαλλιά εξασφαλίζουμε ποιότητα και στοχευμένο αποτέλεσμα τα λεγόμενα toners.

Εγώ σαν κομμωτής χρησιμοποιώ toners τα οποία μου δίνουν την δυνατότητα αν θέλω να αλλάζω τον τόνο μόνο προς τα κάτω και όχι να ξανοίγω έτσι λοιπόν εξασφαλίζω 100%την απόδοση των ρεφλέ πάνω στα μαλλιά καθώς παίρνω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα των αποχρώσεων..

Σίγουρα σαν υπηρεσία μέσα σε ένα κομμωτήριο έχει ένα μικρό κόστος παραπάνω αλλά αυτό όμως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σας επηρεάζει διότι είναι για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας χωρίς χρειάζεται να αρχίσουμε να δίνουμε δικαιολογίες που όλοι και όλες έχουμε ακούσει κατά καιρούς..😉

Εν κατακλείδι:

Ρεφλε >Τονερ

Πολλοί Κομμωτές έχουν Σταματήσει να λένε τη λέξη Ρεφλε μέσα στα κομμωτήρια τους και πλέον χρησιμοποιούν τον όρο Τονερ..

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε πως λειτουργούν και να είστε σίγουροι πως θα βλέπουμε πιο όμορφα μαλλιά από ποτέ 👌

Γράψτε μου τις απορίες σας και θα σας απαντήσω σε όλες 🌹

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!