Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μα, ποιά είναι πια, αυτή η Καλλιόπη ;

Μα, ποιά είναι πΧια αυτή η Καλλιόπη;

Η Καλλιόπη είναι μια πολυδιάστατη φυσιογνωμία θα έλεγε κάποιος. Και μια χαρά θα τα έλεγε η αλήθεια είναι.

Είναι ιδιαίτερη και μοναδική όπως όλος ο κόσμος άλλωστε (μετριόφρων).

Ας τα πούμε τώρα χωρίς τα σεις και τα σας.

Εκτός από το ότι είμαι η Καλλιόπη και είμαι προφανώς καλά (οι πολύ κοντινοί μου δεν σας το εγγυώνται) , βρίσκομαι εδώ παρέα σας για να μιλήσουμε για όλα.

Έχω την τιμή να φιλοξενούμαι σε αυτό το ιντερνετικό βήμα με σκοπό να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς ,μα και τις επιτυχίες μας.

Για όσους δεν με γνωρίζουν σαφώς απ’οτι βλέπετε ασχολούμαι με τρίχες [εντάξει όχι με τον όρο που “ακούστηκε” αλλά στην κυριολεξία και μάλιστα το έχω πάρει και πολύ σοβαρά …στην πλάκα! (του τρελού..) ] των οποίων τα αποτελέσματα θα δεις αναλυτικά εδώ :

https://www.facebook.com/kalliopeveniou με πολλές φωτογραφίες και βίντεο όπως και

εδώ: http://www.kalliopeveniou.gr

αλλά και εδώ: http://www.instagram.com/kalliopeveniou_beautyhall

εδώ: http://www.pinterest.com/kalliopeveniou_beautyhall και τέλος εδώ:http://www.linkedin.com/in/kalliopeveniou-beutyhall

γιατί η Καλλιόπη είναι πανταχού παρούσα και όλα τα προλαβαίνει !

Τα τελευταία χρόνια μέχρι στιγμής περίπου 5-6 παρατηρώντας την ανάγκη για περισσότερη γνώση ασχολούμαι με την μετεκπαίδευση των συναδέλφων είτε φοιτητών , είτε κομμωτών και μέσα απο αυτή την απίστευτη εμπειρία γίνομαι καθημερινά καλύτερη.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η οργάνωση , η γραφή ,η αποτύπωση , το πλάνο , η μετάδοση της γνώσης όπως και οι απορίες και οι προβληματισμοί με βοηθούν και με εξελίσσουν σαν επαγγελματία αλλά και σαν άνθρωπο!

Μαζί θα μοιραζόμαστε ότι αφορά τα μαλλιά αλλά και ότι αφορά εμάς τους ίδιους γιατί σαν άνθρωποι συνεχώς αποζητάμε την εξέλιξη ,την αυτοβελτίωση και την αποδοχή μέσα από την απαιτητική μας καθημερινότητα.

Θα ψάξουμε με όπλο μας τη θετική σκέψη να βρούμε όλα εκείνα τα κρυφά θετικά μηνύματα, όλα εκείνα τα μικρά-μεγάλα θαύματα.

Θα μοιραζόμαστε κείμενα και κυρίως σκέψεις που θα μας εμπνεύσουν και θα μας κάνουν να προβληματιστούμε δημιουργικά! Σας ευχαριστώ που είστε εδώ παρέα μου !

Να ξέρετε πως την αύρα σας την έχω πάντα αγκαζέ!

xxx

Kalliope Veniou

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλλιόπη Καλημέρα!!!!Εισαι απο τις ποιο δημιουργικες και συνάμα καλλτεχνικα μεταδοτική και τοσο γλυκια ομως συνάδελφός που εχω γνωρισει!!!!Οταν το ταλεντο συναντά εναν καλο ανθρωπο συμβαίνει αυτο……το τέλειο “””.Να εισαι παντα καλα!!!!!❤

  2. Για όλους εμάς τους συναδέλφους σου είναι γνωστό το τι άνθρωπος είσαι, γλυκιά, μεταδοτική, χιουμορίστας και με απίστευτη γνώση, καιρός να σε μάθουν και οι άλλοι.
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα, που είναι σίγουρο ότι θα την έχεις!
    Γίνε η έμπνευση μας!!❤

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Hot hair trends ’22-’23

Είσαι έτοιμη για τα νέα trends ; Διάβασε προσεκτικά και επέλεξε αυτό που θα σε κάνει σα να περπατάς σε πασαρέλα!

Σεπτέμβριος – οι ανάγκες των μαλλιών

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ! Εσύ μπήκες στο πρόγραμμα; Ξεκίνησες δυναμικά; Κάλυψες τα κενά που άφησε το καλοκαίρι;

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου

5 Μυστικά για υγιή μαλλιά! Διάβασε το άρθρο και σίγουρα θα βρεις τι κάνεις λάθος τόσο καιρό. Μικρά μυστικά για μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά!

Leave-in conditioner, να πάρω;

Χρησιμοποιείς leave-in conditioner; Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνεις; Διάβασε το άρθρο μου και μάθε το γιατί.

Vitamin C και στα μαλλιά

Ξέρεις γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς Vitamin C στα μαλλιά σου; Αν η απάντηση είναι "όχι" τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.