Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κάτι για να σπάσει ο πάγος!!!

Φίλες και φίλοι γειά σας!!
Είμαι ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης hair expert,ιδιοκτητης του “konstantinos hair & body spa”,
μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς παρακολουθώντας πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, σε Ελλάδα και εξωτερικό
είμαι σε θέση να δώσω στον κλάδο της κομμωτικής τις γνώσεις μου και να πάμε στο ταξίδι της ομορφιάς και της μόδας των μαλλιών μέσα από τα δικά μου μάτια …!!!

Το επίπεδο της κομμωτικής στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό και αυτό με γεμίζει υπερηφάνεια που είμαι και εγώ, ένα απο τα κομμάτια του παζλ…!!!

Μέσα από το Hairdressingnews.com στην στήλη μας “Hairexperts” θα προσπαθώ να σας κρατάω ενήμερους/ες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας των μαλλιών , με πολλά hairtips αναλύοντας πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες.

Τέλος μπορείτε να μου αφήσετε σε σχόλιο στο κάτω μέρος, οτι ερώτηση έχετε και μέσα απο το blog μας, θα δημιουργούμε το δικο σας θεμα!!!

Stay tuned….

https://www.facebook.com/KonstantinosHairBodySpa

https://www.instagram.com/konstantinos_hairandbodyspa/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Η πιο hot τάση για τα μαλλιά σου, chin bangs

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι. Μα φυσικά, να κόψεις τις φράντζες στο σημείο του πηγουνιού (chin bangs).

Άλλαξε το καρέ σου…

Νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κλασσικό καρέ που έχεις καιρό τώρα; Φέτος η τάση είναι ελεύθερο, με πιο casual χαρακτήρα.

Vegan & Cruelty free περιποίηση.

Στο χώρο της ομορφιάς υπάρχουνε πολλές εταιρίες που ακολουθούν το Vegan & Cruelty free. Αυτό βοηθάει κάποιον να βρει τα κατάλληλα προϊόντα.

Βαφή μαλλιών και θάλασσα

Βαφή μαλλιών και θάλασσα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μάθε τα πάντα στο νέο άρθρο μου, πριν τις διακοπές.

Το κοντό έχει άλλη χάρη

Το καλοκαίρι έχει μπει και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου. Ένα κοντό pixie hair cut, κολακεύει την γυναίκα που το έχει. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο νέο μου άρθρο!