Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ιταλία: Ο απόλυτος προορισμός για τους πιο ρομαντικούς γάμους

Μαγευτικά παλάτια σε ιστορικές πόλεις, βίλες με νωπογραφίες στους τοίχους και αρχαία κάστρα πάνω σε λόφους, κήποι γεμάτοι λουλούδια με θέα σε παραμυθένιες λίμνες … Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, καθώς η Ιταλία προσφέρει τις πιο όμορφες εναλλακτικές λύσεις για έναν ρομαντικό γάμο, όπως ακριβώς τον βλέπετε στον κινηματογράφο.

Η Ιταλία είναι ένας πραγματικός παράδεισος

Είτε πρόκειται για πολιτικές είτε για θρησκευτικές τελετές, η Ιταλία είναι το πιο κατάλληλο μέρος. Το γαλαζοπράσινο της μεσογειακής θάλασσας, το τραγούδι των τζιτζικιών και η ομορφιά της vintage αρχιτεκτονικής σύνθετουν το ιδανικό τοπίο για να γιορτάσετε μια δια βίου ένωση.

Πανεύκολη γραφειοκρατία για πολιτικούς γάμους

Ένας πολιτικός γάμος στην Ιταλία είναι πραγματικά τόσο απλός όσο στη Γαλλία. Απλώς πρέπει να στείλετε το ειδικό, σχετικό αρχείο στην πρεσβεία της χώρας στην Ιταλία και μερικές, συγκεκριμένες πληροφορίες στο ιταλικό δημαρχείο της πόλης, όπου θέλετε να παντρευτείτε.

Η ιταλική κουζίνα … Mamma mia!

Αντί να προσφέρετε ένα ακόμα γαστρονομικό déjà-vu στους καλεσμένους σας, απολαύστε την ξακουστή ιταλική κουζίνα με τα antipasti, τα secondi piatti με ριζότο και χειροποίητα ζυμαρικά και αφεθείτε στην ευτυχία που μπορεί να προσφέρει η πανδαισία της ιταλικής κουζίνας.

Το ταξίδι στην Ιταλία είναι γρήγορο και οικονομικό

Χάρη στις πολυάριθμες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών χαμηλού κόστους, που εξυπηρετούν την Ιταλία, καθίσταται πάρα πολύ απλό να ταξιδέψετε από οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Ένας γάμος στην Ιταλία είναι μια φανταστική έκπληξη για τους καλεσμένους

Δεν είναι ένας γάμος στην Ιταλία μια καταπληκτική ευκαιρία για τους καλεσμένους σας να κάνουν μερικές μέρες dolce vita; Σίγουρα θα θυμούνται το γάμο σας και θα σας ευχαριστούν για καιρό!

Πώς να αρνηθείτε έναν ηλιόλουστο γάμο;

Στην Ιταλία ο καιρός είναι σχεδόν πάντα καλός, τουλάχιστον 364 ημέρες από τις 365 του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι είστε περίπου βέβαιοι ότι θα μπορείτε να κάνετε και μια ηλιοθεραπεία αμέσως αφού αλλάξετε όρκους.

Δεν υπάρχει παρθενογένεση

Πρέπει να το πούμε, έρχεται μια στιγμή όπου όλοι οι γάμοι μοιάζουν. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα ταξίδι στον χρόνο! Η ιταλική Masseria με την ιστορική της δομή και τα εκατονταετή ελαιόδεντρα, η κομψότητα ενός Palazzo ή ενός Castello, ή ακόμα η αυθεντικότητα των Trulli είναι η ιδανική συνταγή για έναν πρωτότυπο γάμο.

Θα είστε έτοιμοι και για το Honey Moon Ρώμη, Βενετία, Μιλάνο, Τοσκάνη, Απουλία: όλες οι πιο όμορφες ιταλικές πόλεις θα είναι στα πόδια σας, δίπλα στο ξενοδοχείο σας, για να περάσετε το καλύτερο Honey Moon, που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε.

Βίον ανθόσπαρτον λοιπόν και evviva gli sposi!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

INSTAGRAM

Latest

Tα νέα Color Gels Oils παρουσίασε η Redken

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24/04/2023 ένα digital live event για να παρουσιάσει σε όλη την κομμωτική κοινότητα τη νέα της υγρή βαφή χωρίς αμμωνία, τα Color Gels Oils! Δείτε τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Μουστάκας μετά το τέλος του event!

DREAMING BACK TO 80 ’s by KYANA

Σεμινάριο κομμωτών από «άλλη εποχή» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο President Hotel. Οι Experts έδειξαν τεχνικές βαφών, κερατίνης και εκπληκτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από...

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται! Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified...

Ο Dove Palmer στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Dove Palmer θεωρείται o «πατέρας» των αυστηρών καρέ και ίσως ο σπουδαιότερος κομμωτής της γενιάς του στην ακρίβεια κοπής μαλλιών.  Είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε στο stage του HAIRFEST EXPERIENCE. Μετά το τέλος του event τον φιλοξενήσαμε στο studio του HairDressing News όπου μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε τον!

Ο Josh Lamonaca στο HAIRFEST EXPERIENCE

Ο Josh Lamonaca Θεωρείται δίκαια αν όχι ο κορυφαίος αλλά στους κορυφαίους καλλιτέχνες-εκπαιδευτές στον κόσμο. Μετά το τέλος της παρουσίασης, φιλοξενήσαμε τον Josh Lamonaca στο στούντιο του HairdressingNews.com. Μας μίλησε για το πως έζησε ο ίδιος το HAIRFEST EXPERIENCE. Απολαύστε τον!