Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών κομμωτικού κλάδου Be Your Best συνεχίζεται!

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής» και εισηγήτρια τη Δήμητρα Γούναρη, CPI Certified Parent Coach

Δευτέρα 9 Maΐου, 19:00 – 20:30

πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικώνΠοιες είναι οι δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την ιδιωτική μας ζωή, σε διαφορετικό στάδιο της καριέρας και της προσωπικής μας εξέλιξης;

Πως σχετίζονται τα όρια, η αυτοπεποίθηση, η δέσμευση και η διαχείριση του χρόνου με το work-life balance και πως μπορούμε να κατέβουμε από τον κυλιόμενο διάδρομο και να διαμορφώσουμε την καθημερινότητα μας με τρόπου που να ανταποκρίνονται στις αξίες, τις ανάγκες μας κάθε στιγμή;

Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο, εξερευνούμε τη θεωρία, τα εμπόδια και τις μεθοδολογίες που συνδέονται με τη συμφιλίωση επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής και διαμορφώνουμε μια εργαλειοθήκη την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από την ίδια κιόλας ημέρα.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ακολουθήστε τα παρακάτω ΒΗΜΑΤΑ:

#1 Πατήστε στο ACCESS link 
https://gr.lorealaccess.com/learn/course/50594/be-your-best-2-symphiliose-epangelmatikes-kai-idiotikes-zoes?generated_by=17546&hash=3b98f9960c5a8f80c305d1b2c802ec4f9dd2b3e0

#2 Κάνετε Εγγραφή στη συνεδρία και ξανά Εγγραφή

To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams, στην οποία θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα την ημέρα του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμη την εφαρμογή στο κινητό σας, θα χρειαστεί να την κατεβάσετε προκειμένου να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Το πρόγραμμα Be your Best αποτελείται από δύο ενότητες.

Α. Η πρώτη ενότητα του προγράμματος περιλαμβάνει 3 διαδικτυακά ημερήσια σεμινάρια, τα οποία θα επικεντρώνονται στη θεματική της προσωπικής ενδυνάμωσης των γυναικών και θα έχουν βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα. Τα σεμινάρια αυτά προσφέρονται από τη L’Oréal Professional Products δωρεάν, απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες του κομμωτικού κλάδου, ανεξάρτητα από το αν είναι ιδιοκτήτριες ή υπάλληλοι κομμωτηρίου, και διεξάγονται με την έμπειρη καθοδήγηση των εκπαιδευτριών του Women on Top. Μέσα από τη συμμετοχή τους οι γυναίκες θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν περισσότερο τις δεξιότητές τους και θα μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις προκλήσεις της καθημερινότητας.


Β. Η δεύτερη ενότητα του προγράμματος αποτελείται από ένα σεμιναριακό κύκλο που εστιάζει στην προσωπική, επιχειρηματική και χρηματοοικονομική ενδυνάμωση των γυναικών. Ο κύκλος αυτός θα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες ιδιοκτήτριες κομμωτηρίων και θα έχει διάρκεια 2 μηνών. Μέσα από τα σεμινάρια, οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, τη διαχείριση των οικονομικών και την πράσινη ανάπτυξη. Έτσι, οι ιδιοκτήτριες κομμωτηρίου θα μπορέσουν να αποκτήσουν πολύτιμα εργαλεία και γνώσεις για να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα την επιχείρησή τους και να διεκδικήσουν με αυτοπεποίθηση ένα πιο δυνατό το επαγγελματικό τους μέλλον.
Το πρόγραμμα Be your Best εντάσσεται στο διαχρονικό στόχο της L’Oréal Professional Products για συνεχή αναβάθμιση του ρόλου και της εικόνας των επαγγελματιών του κομμωτικού κλάδου, να αναγνωριστεί η πολλαπλή προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών τους στην ψυχολογία μας και να αναγνωριστεί η κομμωτική κοινότητα ως ενεργός συμμέτοχος στην κοινωνία.

#ΒeYourBest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors