Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Θεραπεία Κερατίνης – Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις!

Πόσες φορές βρεθήκατε σε συζήτηση μεταξύ γυναικών, που συζητούσαν για τη θεραπεία κερατίνης; Ακούγατε προσεκτικά αλλά εσείς ντρεπόσασταν να ρωτήσετε τι είναι η θεραπεία κεράτινης;
Που ωφελεί, τι διάρκεια έχει, πως συντηρείται και πως γίνεται;
Συγκεντρώσαμε μέσω Instagram τις απορίες σας σχετικά με τη διαδικασία και τη διάρκεια. Επίσης, ότι αφορά τα προϊόντα συντήρησης και τα οφέλη της Κερατίνης και θα σας τις λύσουμε αναλυτικά!

Q: Τι είναι η Θεραπεία Κερατίνης κερατίνη και που ωφελεί τα μαλλιά;

A: Η κερατίνη είναι πρωτεΐνη από την οποία αποτελείται η τρίχα. Η θεραπεία κερατίνης είναι ουσιαστικά μια υγρή μορφή τρίχας. Αναμιγνύεται με την εσωτερική και την εξωτερική στοιβάδα των μαλλιών, με αποτέλεσμα την αναγέννηση της…
Άρα, «γεμίζουμε» τα μαλλιά και αυτόματα αποκτούν πιο γεμάτη υφή.

Q: Η θεραπεία κερατίνης είναι η τεχνική της ισιωτικής;

A: Βασικός λόγος για να κάνουμε κερατίνη στα μαλλιά μας είναι η βελτίωση της τρίχας.
Έπειτα, πολύ σημαντικός λόγος είναι το εύκολο ίσιωμα και η απαλότητα. Η προστασία της τρίχας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και το «ξεφριζάρισμα». Ένας ακόμη βασικός λόγος, είναι ότι βοηθάμε να μακρύνουν τα αδύναμα μαλλιά, και τα μαλλιά με ψαλίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάτι που σίγουρα αναζητούν και αγαπούν οι γυναίκες. Και τέλος η κερατίνη απευθύνεται και σε σγουρά μαλλιά, όπου μειώνεται η μπούκλα κατά 80%.

Q: Θέλω να κάνω κερατίνη αλλά φοβάμαι τα χημικά συστατικά που περιέχει. Τι μου προτείνετε;

A: Προϊόντα που χρησιμοποιούμε εμείς στα κομμωτήρια μας είναι μιας αμερικανικής εταιρίας. Παγκοσμίως αναγνωρισμένη με πλήρη σειρά θεραπείας ισώματος και περιποίησης μαλλιών. Οι μοναδικές και καινοτόμες συνθέσεις της περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οικολογικά συστατικά. Άρα, την χρησιμοποιούμε άφοβα και εμείς ως κομμωτές και οι πελάτες μας.

Q: Χρειάζεται συντήρηση της Θεραπείας Κερατίνης;

A: Η συντήρηση που πρέπει να γίνει είναι:

1) Αρχικά φεύγοντας από το κομμωτήριο, το πρώτο λούσιμο πρέπει να γίνει σε 24 ώρες. Μέχρι τότε, πρέπει να προσέξετε να μην ιδρώσετε, να μη βραχείτε και να μην πιάσετε τα μαλλιά σας με κάποιο αξεσουάρ. Επίσης, ούτε να τα βάλουμε πίσω από το αυτί ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση που θα μας «τσακίσει» τα μαλλιά.

2) Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε, να είναι χωρίς θειικά άλατα, διότι τα θειικά άλατα είναι εκείνα που θα επαναφέρουν την τρίχα στην αρχική της κατάσταση.

Q:Ποτε είναι η ιδανική περίοδος για να γίνει η θεραπεία κερατίνης;

A: Η θεραπεία κερατίνης ενδείκνυται για όλο το χρόνο και βέβαια, έχοντας στο μυαλό μας όλα τα προηγούμενα για την σωστή συντήρηση!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να παρακολουθήσεις το νέο μας επεισόδιο στο YouTube!

Με εκτίμηση,
Σίσσυ Βισβάρδη

The hairxpert by Ioanna & Sissy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors