Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Γενική αργία αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανακοινώθηκε από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς»
Πληγείσες περιοχές κηρύχθηκαν οι εξής: περιφέρεια Αττικής, στους νομός Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, Σποράδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Αναστέλλεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας. Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες, όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.
Μόνο τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών.
Εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β’ βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας. Των δημοσίων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.

Τα ΜΜΜ θα λειτουργούν όπου είναι εφικτό . Στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη, δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης
Ούτε τηλεκπαίδευση – δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί. Τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία. Και τέλος, τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.

Γενική αργία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors