Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Βλεφαρίδες! Μεγάλωσε τις με φυσικό τρόπο.

Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες είναι, σαφώς, ένα στοιχείο που προσδίδει σαγήνη και δύναμη στο βλέμμα.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με πλούσιες βλεφαρίδες. Για εμάς τους υπόλοιπους, όμως, υπάρχουν μυστικά για να τις αποκτήσουμε!

Βλεφαρίδες
Βλεφαρίδες

Βλεφαρίδες, η ασπίδα των ματιών.

Ο πραγματικός σκοπός των βλεφαρίδων είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Προστατεύουν τα μάτια από ρύπους και μικρόβια, καθώς λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας γύρω από το βλέφαρο. Επίσης, λειτουργούν σαν ανιχνευτές που μας προειδοποιούν για πιθανό κίνδυνο, όταν βρεθεί κοντά στο μάτι κάποιο αντικείμενο. Επομένως, το να είναι πυκνές και πλούσιες, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγείας.

Και πως μπορείς να τις κάνεις πιο πλούσιες με φυσικό τρόπο;

Εάν λοιπόν οι βλεφαρίδες σου είναι λεπτές και αραιές, μη σκας! Δεν γεννηθήκαμε όλες Megan Fox. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις extensions ή κάποιο φαρμακευτικό προϊόν. Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι να τις επιμηκύνεις και να τις πυκνώσεις και θα τους δούμε εδώ όλους! Κράτα πάντα στο νου σου όμως, πως οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να περιοριστεί μόνο στις τρίχες και σε καμία περίπτωση να μην εισχωρήσει στο μάτι.

Βαζελίνη

Εάν επιλέξεις την μέθοδο της βαζελίνης, θα πρέπει να κάνεις εφαρμογή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι μιας χρήσεως για μάσκαρα και τοποθέτησε μία λεπτή στρώση στις βλεφαρίδες το βράδυ πριν τον ύπνο, την οποία θα ξεπλύνεις το πρωί.

Πράσινο τσάι

Βρέξε μία ροδέλα από βαμβάκι με χλιαρό πράσινο τσάι (χωρίς γλυκαντικές ουσίες) και πέρνα κάθε νύχτα τις βλεφαρίδες σου, μόλις τελειώσεις τη ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σου.

Ελαιόλαδο με ή χωρίς λεμονόφλουδα

Εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στις βλεφαρίδες σου το βράδυ πριν τον ύπνο και ξέπλυνε το το πρωί. Μπορείς εναλλακτικά να φτιάξεις μείγμα ελαιολάδου με φλούδες λεμονιού σε ένα μπουκαλάκι και να χρησιμοποιείς αυτό.

Καστορέλαιο

Εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σου με ένα βουρτσάκι για μάσκαρα, που και πάλι θα το ξεπλύνεις το πρωί.

Aloe vera

Πέρασε τις βλεφαρίδες σου με μία μικρή ποσότητα gel aloe vera καθημερινά πριν τον ύπνο.
Είναι εξίσου θαυματουργή και για αυτό το σκοπό όσο και για το δέρμα μας.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό!

Κάθε πράγμα που βάζουμε κοντά στα μάτια μας μπορεί, δυνητικά, να προκαλέσει ερεθισμό. Διέκοψε αμέσως τη χρήση του προϊόντος που χρησιμοποιείς αν παρατηρήσεις:

  • ερυθρότητα
  • φαγούρα
  • ξηρότητα στα βλέφαρα

Καλή επιτυχία!

Myrto

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors