Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Παρακαλώ… Περάστε ❤️

Παρακαλώ περάστε, ήρθε η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα…

Με έναυσμα ένα σχόλιο πελάτισσας μου, η οποία με επισκέπτεται τα τελευταία 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ανοίξω την καρδιά μου.
«Εδώ νοιώθω τόσο οικεία, σαν να σας ήξερα χρόνια, από την πρώτη φορά που ήρθα. Δεν μου έχει ξανατύχει! Και πίστεψε με έχω περάσει από πολλά κομμωτήρια!»

Το γιατί…

Μια θερμή υποδοχή στο χώρο μας που θέλει να σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο δικό σας, γνώριμο, οικείο περιβάλλον.💆🏻‍♀️💇🏼‍♀️

Δεν έχει σημασία πως ήρθες σε εμάς.

Είτε σου άρεσαν τα μαλλιά της φίλης σου, της ξαδέρφης σου, της φίλης της φίλης σου, είτε μας γνώρισες μέσα από τα social media, θα πρέπει να γνωρίσεις πρώτα κάποια πράγματα, βασικά για εμάς…

Ημερήσια εκδρομή…

Κατ’ αρχάς το πιο πιθανό και συχνό φαινόμενο, είναι ότι θα χρειαστεί να διανύσεις κάποια, αρκετά συνήθως, χιλιόμετρα για να βρεθείς κοντά μας. Το 60% της πελατείας μας είναι εκτός περιοχής…

Μην αγχώνεσαι!

Σκέψου ότι θα κανείς μια ημερήσια εκδρομή από την οποία θα επιστρέψεις πολύ ανανεωμένη και μη δυσανασχετείς αν έχει λίγη κίνηση παραπάνω!🚦🚖🚎

Μιλάμε για το 90% της εμφάνισης σου! 😉

Με την είσοδο…

Μπαίνοντας στο χώρο μας θα σε υποδεχτούμε σαν να σε ξέρουμε καιρό! Δεν μπορώ τις απρόσωπες και απόμακρες σχέσεις. Θα προσπαθήσουμε να νιώσεις κι εσύ το ίδιο.

Το τεχνικό μας επίπεδο θα σε εκπλήξει…😁

Η συνεχής εκπαίδευση μας είναι κάτι που δε θα σταματήσει ποτέ! Ευτυχώς κάνουμε μια πολύ δημιουργική δουλειά που δε θα μας αφήσει ποτέ να βαρεθούμε (ή να βαλτώσουμε καλύτερα)!

Ο δρόμος για την κορυφή!

Και ξέρω ότι κι εσύ θα σχολιάσεις όλα αυτά τα βραβεία τα οποία διακοσμούν το χώρο! 🏆🏅

Είναι απλώς η επιβράβευση των κόπων για να φτάσω ως εδώ σήμερα…

Πάντα πρώτοι σε κάθε τι νέο εμφανίζεται στο παγκόσμιο χάρτη της κομμωτικής (είτε μιλάμε για προϊόν, είτε για νέες τεχνικές).

Να είσαι σίγουρη ότι αυτό που θα σου προτείνουμε θα είναι το καλύτερο δυνατό για τη δική σου, μοναδική εικόνα!

Όποτε τι μένει; 

Να μας καλέσεις, να κλείσεις το ραντεβού σου, να ετοιμαστείς ψυχολογικά και να υποδεχτείς τη νέα σου κόμη! Και να κλέψεις τις εντυπώσεις σε όλες τις εξόδους σου, επίσημες και μη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με πολύ αγάπη σε όλες εσάς που ήρθατε κοντά μας και γίνατε μέρος της δίκης μας οικογένειας! Που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και μας δείχνετε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας με «κλειστά μάτια»!

Παρακαλώ περάστε!

Σας ευχαριστώ…

Με αγάπη Δήμητρα…❤️

https://www.instagram.com/dkhairartworks

https://m.facebook.com/dimitra.karampela.98

https://www.dkhairartworks.gr/

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors