Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Collection ‘’ATTITUDE’’

Σας παρουσιάζω τη νέα μου collection για την περίοδο Fall-Winter 2021-2022!

Επιστροφή στα σγουρά φυσικά μαλλιά. Ένα κούρεμα με στυλ, αναδεικνύοντάς τα.

Σε μια περίοδο δύσκολη, νιώθω ευγνώμων που η έμπνευσή μου δεν με προδίδει! Παίρνω λοιπόν αυτά τα στοιχεία μου έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ουσιαστικά μέρος της ζωής μας και σας παρουσιάζω τη collection Attitude!

Μια collection εμπνευσμένη από τις συνθήκες του σήμερα. Η δυναμική της εποχής απαιτεί λειτουργικότητα αλλά και κομψότητα. H γυναίκα σήμερα αναζητά μαλλιά όμορφα και υγιή για να τα φτιάχνει εύκολα και γρήγορα αλλά και να αναδεικνύει, την σεξουαλικότητα, την θηλυκότητα και την νεανικότητα της. Ο κομμωτής αναζητά έμπνευση για να δώσει αυτά τα αποτελέσματα. Σε αυτή την Collection έχω συνθέσει τεχνικές που σε φτάνουν εύκολα και γρήγορα σε αποτελέσματα που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας του σήμερα αλλά και βοηθούν το κομμωτή, αφού είναι εύκολο να τις αποτυπώσεις χωρίς να αντιγράψεις την εικόνα, αλλά να δημιουργήσεις τη δική σου μέσα από αυτό.

Βασικό εργαλείο της collection το ξυράφι, λίγα χωρίσματα μετρημένες ψαλιδιές και smart styling.

Τα sleek μαλλιά τα γυάλινα πρόσωπα και η ομαδική συνεργασία μας οδήγησε σε μια σειρά από style που ξεχωρίζουν.

Slick αποτέλεσμα, υγρή vang, συνδυασμός half up, half down.

Η διατήρηση του ” Attitude ” της δυναμικής και συνάμα κομψής γυναίκας του σήμερα, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, είναι ο στόχος της δημιουργίας.

Θηλυκό, shaggy look

Μια collection δομημένη πάνω σε εμπορικές αλλά και smart τεχνικές, που οδηγεί τον Κομμωτή σε αποτελέσματα σύγχρονα, in fashion αλλά και ”έξυπνα” αφού οι τεχνικές έχουν στόχο να κάνουν τη δουλειά μας πιο εύκολη και πιο γρήγορη χωρίς να χάνει σε ποιότητα. Οι τεχνικές προσαρμόζονται στις διαφορετικές απαιτήσεις της κάθε μιας μοναδικής και σύγχρονης γυναίκας.

Natural Updo

Παρουσιάζουμε εικόνες για καθημερινές εμφανίσεις, ιδιαίτερες περιστάσεις αλλά και προτάσεις κουρέματος που καθοδηγούν τον επαγγελματία όχι σε έτοιμα αποτελέσματα, αλλά σε βάσεις που τις διαμορφώνει και τις εξελίσσει ο ίδιος βάσει της αισθητικής του και του πελατολογίου του.

Επισκεφθείτε το site μας, περιηγηθείτε και ενημερωθείτε για να Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια μας. Μπορείτε να επιλέξετε του κύκλους σεμιναρίων, στους οποίους εξετάζουμε τεχνικές από τη Collection ”Attitude”, εμπορικές και σύγχρονες κατάλληλες για το πελατολόγιο σας.

credit :

Fotoshoot :Γιώργος Δεσυπρης

styling :Χρυσάνθη Μαρκογιαννάκη

make up :Μαρία Μπομποδάκη

video : Μάκης Μελισουργάκης

Πολύτιμη βοήθεια :Δημητρης Δράκας

Inspiration :Μαρία Δρετάκη

www.mariadretaki.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μαρία Δρετάκη
Μαρία Δρετάκηhttp://www.mariadretaki.gr
Salon manager Ανανέωση Ma.Ster.team - Hair master education - Creative director Haute Coiffure Fransaise Hellas - Artist L’Oréal professionnel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors