Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

«Δεν είμαστε το κομμωτήριό σας αν έχετε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού»

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε κομμωτήριο στην Αυστραλία, καθώς δεν επιτρέπει την είσοδο σε όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τη «Mirror», η ιδιοκτήτρια Yazmina Jade Adler υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανό να μεταδώσουν ασθένειες σε πελάτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Η ίδια είχε απασχολήσει τα media και το 2019. Τότε υποστήριζε ότι τρίβει στο πρόσωπο της το αίμα της εμμήνου ρύσεως, για να ανακουφιστεί από τους πόνους της περιόδου.

Όπως γράφει στη σελίδα του κομμωτηρίου στο Instagram: «Δεν είμαστε το κομμωτήριό σας, αν έχετε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού. Η ασφάλεια του προσωπικού μας και των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας».

Η συγγνώμη

Ζήτησε συγγνώμη για την «ταλαιπωρία» στους πελάτες. Αλλά είπε ότι «η ασφάλεια του προσωπικού μας και των υπαρχόντων πελατών είναι η προτεραιότητά μας», υποστηρίζοντας επίσης ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι σε πειραματική φάση.

Επανέλαβε δε τους ισχυρισμούς, σε μια σειρά βίντεο Instagram, ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στον κύκλο της εμμήνου ρύσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors