Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Μαύροι κύκλοι: Πράσινο τσάι για ξεκούραστο βλέμμα

Μαύροι κύκλοι: Πώς δημιουργούνται οι μαύροι κύκλοι και τι ευθύνεται για την εμφάνισή τους; Ο ανεπαρκής ύπνος και οι περιβαλλοντικές τοξίνες μπορούν να τονίσουν το λεπτό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Επιπλέον αυτό μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο, κατακράτηση και μαύρους κύκλους. Μια φυσική θεραπεία που έρχεται ως εναλλακτική λύση στο γνωστό και παραδοσιακό “γιατρικό” του φρέσκου αγγουριού για τα μάτια, είναι τα φίλτρα ή οι σακούλες πράσινου τσαγιού. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και πολλές τανίνες, το πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και να περιορίσει τα υγρά γύρω από αυτά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σακούλες πράσινου τσαγιού για να περιορίσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;

Η χρήση φίλτρων τσαγιού για να μειωθεί η εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια είναι μία από αυτές τις δοκιμασμένες μεθόδους που πραγματικά φέρνουν αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, η καφεΐνη στα πράσινα και μαύρα τσάγια είναι εξαιρετική για τη σύσφιξη του δέρματος. Μειώνεται έτσι η εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Ενώ το τσάι από βότανα είναι γνωστό ότι έχει καταπραϋντικές δράσεις για το δέρμα, καθώς και για ορισμένες παθήσεις των ματιών.

Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού για τους μαύρους κύκλους;

  • Η καφεΐνη μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Τονώνει την κυκλοφορία των αιμοφόρων αγγείων γύρω από τα μάτια. Γεγονός που βοηθά επίσης στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων.
  • Οι τανίνες που επίσης περιέχονται στο πράσινο τσάι σε υψηλή συγκέντρωση. Βοηθούν στη συστολή των τριχοειδών αγγείων και των αιμοφόρων αγγείων, παράσχοντας τα ίδια αποτελέσματα με την καφεΐνη.

Ορισμένα επιπλέον οφέλη της χρήσης πράσινου τσαγιού για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι:

  • Το πράσινο τσάι βοηθά στην προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Βοηθά στην ανακούφιση από την κόπωση των ματιών
  • Μειώνει την ερυθρότητα των ματιών
  • Βοηθά στη μείωση των σακούλων κάτω από τα μάτια
  • Βοηθά στην καταπράυνση των κουρασμένων ματιών
  • Βοηθά στην κατακράτηση υγρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors