Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Άσπρη ρίζα και διακοπές!! Τι να κάνω;

Ναι αυτό ακριβώς μου έτυχε λίγες μέρες πριν τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Δεν είναι ότι άσπρισαν ξαφνικά τα μαλλιά μου, αλλά τώρα το διαπίστωσα. Έτρεξα στη κομμώτρια μου, η οποία με καθησύχασε ότι θα βρούμε λύση μετά τις διακοπές μου, να χαλαρώσω και να περάσω όμορφα.

Έλα όμως που από την ημέρα που τις είδα κάθε ώρα που περνάει, μου φαίνονται και πιο ενοχλητικές. Μέχρι να το αποφασίσω, γιατί δεν είμαι και πολύ του κομμωτηρίου και δεν θέλω και 100% να ξεκινήσω να βάφω τη ρίζα μου, το κομμωτήριο μου και η καλή μου κομμώτρια έφυγε για διακοπές.

Τι να κάνω;;; Μπήκα στο google που τα ξέρει όλα και έγραψα το πρόβλημα μου. Μην γελάς καθόλου. Πολλές απαντήσεις πήρα, από κάθε γωνιά του κόσμου. Κάποιες από αυτές ντρέπομαι ακόμα και να σας τις πω. Μετά από ενδελεχή έρευνα και διάβασμα έβγαλα πόρισμα ότι η λύση είναι μια… και θα δοθεί από την κομμώτρια μου το Σεπτέμβριο.

Μέχρι τότε τι μπορώ να κάνω; Βρήκα τέσσερα φανταστικά τιπ για να καμουφλάρω το πρόβλημα μου. Παρακαλώ καλή μου κομμώτρια αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, μην με λάβεις υπόψη. Θα έρθω να μου τα φτιάξεις εσύ!!!

Και έτσι μυστικά και κρυμμένα στο δωμάτιο του μπάνιου μου, μπορώ να κάνω τα εξής. Φυσικά εξαρτάται από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα σου. Οι συγκεκριμένες λύσεις είναι όταν το πρόβλημα είναι πολύ μικρό!

Επιλογή 1: Τα μαλλιά μου δεν είναι ξανθά αλλά αν εσένα τα μαλλιά σου είναι ξανθά και η ρίζα σου καστανή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το φαινόμενο κρεπαρίσματος, για να δώσεις έμφαση αλλού και όχι στη ρίζα των μαλλιών σου.

Επιλογή 2: Αυτό το έκανα και ο Θεός βοηθός. Τα μαλλιά μου είναι καστανά και η ρίζα με το μήκος έχουν σχετικά κοντινή απόχρωση. Δυστυχώς η ρίζα μου σε κάποιες 5,10,25 τριχούλες είναι άσπρη. Τι αποφάσισα να κάνω; Κάτι από τα ακόλουθα. Να απλώσω λίγη σκιά ματιών, μάσκαρα ή να ζωγραφίσω το πρόβλημα μου με έναν ειδικό μαρκαδόρο ή σπρέι για μαλλιά.
Με αυτό τον τρόπο, έστω και για κάποιες ώρες, θα λύσω το πρόβλημα μου. Βγες έξω και βρες κάποιο από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ειδικά για αυτή τη δουλειά.

Επιλογή 3: Αυτό ναι, αυτό μπορεί να σε κάνει κομψή και να μην χαλάσει καθόλου τα μαλλιά σου. Βρες ένα στυλάτο μαντήλι ή μια αρκετά μεγάλη κορδέλα και φτιάξε την στα μαλλιά σου, έτσι ώστε να καλύπτει την προβληματική περιοχή. Θα είσαι και στυλάτη και κανείς δεν θα υποψιαστεί την ύπαρξη των άσπρων σου τριχών. Αν το συνδυάσεις αυτό το λουκ και με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια…. Σου εγγυώμαι ότι τα βλέμματα δεν θα φεύγουν από πάνω σου.

Επιλογή 4: Παίξτε με το χτένισμα σας. Αλλάξτε την χωρίστρα σας βασισμένη στο τι τριχούλες θέλετε να καλύψετε. Επίσης μπορείτε να έχετε συνέχεια τα μαλλιά σας πιασμένα ψηλά ώστε να μην φαίνονται οι ρίζες που είναι ασπρισμένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Sponsors